Zasloužené vítězství

Slavoj Kynšperk : SK Kraslice-fotbal - 2:6 (0:4)

Branky: 67. M. Borecký , 73. M. Borecký - 17. T. Dočkal , 40. T. Procházka , 44. T. Dočkal , 45. vlastní , 54. T. Dočkal , 56. T. Procházka

Ve druhém kole zajížděly Kraslice na půdu Kynšperka, který spadl až z krajského přeboru. 
Od úvodních minut byly Kraslice aktivnějším týmem a v 17 min. šly do vedení, když se pěkně uvolnil T.Schwarz a našel před odkrytou brankou T.Dočkala, který dopravil míč do sítě - 0:1. Poté měly Kraslice další šance, které ale nedotáhly a domácím se podařilo postupně vyrovnávat hru.
 
 

Snová pětiminutovna  

V závěru první půle ale Kraslice rozhodly o svém vízězství, když daly během 5 min. hned 3 branky. Nejprve utekl po křídle M.Muller a předložil T.Procházkovi balon před odkrytou branku, který vsítil druhý gól. Domácí se ani nerozkoukali a už jim T.Dočkal dává další branku, když zkušeně zakončil sám před brankářem. Aby toho nebylo málo, tak v nastavení prvního poločasu se dostával do vápna opět T.Dočkal, hledal před brankou volného T.Procházku a domácí obránce si nešťastně srazil míč do vlastní sítě - 0:4.
 
 
Ve druhém poločase pokračoval nápor hostí, který zužitkoval opět T. Dočkal, když navýšil vedení střelou k tyči - 0:5. O chvíli později po centru R.Dočkala se prosadil zcela osamocený T.Procházka a navýšil již na 0:6. Vzápětí mohl po přihrávce J.Šudáka navýšit skore opět T.Procházka, který šel sám na brankáře, ale střela skončila vedle tyče. Od této chvíle jakoby Kraslice přestaly hrát (asi nejsme moc zvyklí takto vysoko vést v zápase - pozn.aut.) a domácí na cca 15 min. převzali iniciativu a podařilo se jim vstřelit 2 branky. Pak se Kraslice opět vzpamatovaly a zápas v poklidu dohrály. Skore mohl ještě navýšit Šudák, ale sám z malého vápna přestřelil.
 
 

Sestava Kraslic

Svoboda - Dočkal R., Studeník, Schwarz (83´Nekoranec), Procházka L. - Müller, Berdych, Palocsányi (75´Šalda) - Dočkal T. (60´Lomoz), Procházka T., Grunt (55´Šudák)
 
V příštím zápase přivítáme na našem hřišti v neděli 28.8. od 14:00 tým z Kynžvartu, za který chytá náš bývalí brankář Martin Zadňančin.
 
 
tp