Zasloužené domácí vítězství nad Jáchymovem

SK Kraslice-fotbal : TJ Jáchymov - 4:0 (2:0)

Branky: 23. T. Dočkal (p.) , 35. T. Studeník , 56. T. Dočkal , 57. J. Berdych

V tomto domácím zápase se naše hra opět zlepšila a po zásluze jsme zvítězili 4:0 .
 

Neproměněná tutovka na straně hostů

Osmdesát diváků se došlo v nedělním chladném odpoledni podívat na zápas, ve kterém jsme na svém hřišti přivítali předposlední tým tabulky Jáchymov. Hosté se mohli dostat rychle do vedení, ale v obrovské šanci zaváhal Tichý, když už obešel i Svobodu, tak netrefil z malého vápna odkrytou bránu. Po této šanci hostí jsme se zlepšovali až se nám podařilo vstřelit první branku, když si k pokutovému kopu nařízenému za faul na Berdycha stoupnul Tomáš Dočkal a bez problémů poslal náš tým do vedení 1:0. O deset minut později centroval ze strany L.Doboš, krásně našel T.Studeníka a ten zvýšil na 2:0. Do konce poločasu měly šance oba týmy. Nejprve zachraňoval míč letící do naší branky Studeník a následně šel sám na brankáře hostí T.Dočkal, ale balon si příliš předkopl.

Výhru jsme pojistili rychlýmy dvěma góly

Ve druhé půli jsme byli aktivnější a chtěli jsme zápas co nejdříve rozhodnout, což se také podařilo velmi rychle, když po deseti minutách druhé půle přidal svůj druhý gól po samostatném úniku Tomáš Dočkal a bylo to 3:0. Neuběhla ani minuta a po rychlé akci to bylo 4:0, když se trefil Jiří Berdych střelou z hranice šestnáctky. Měli jsme ještě další šance, ale především T.Dočkal se asi rozhodl že další hattrick nepřidá. Do konce zápasu se už tedy skóre neměnilo a zaslouženě jsme vyhráli 4:0.

Za zmínku jistě stojí, že nás tentokrát nekoučoval trenér, ale trenérka - pí.Ladislava Šimanová. No jo no, sázka je sázka :-)

Příští týden zajíždíme na půdu Krajkové, kde to není nikdy jednoduché, tak nám držte palce.

Sestava: Svoboda - Procházka L., Studeník, Doboš, Šalda - Procházka T., Berdych, Palocsányi (77´Schwarz) - Grunt (66´Müller), Salay, Dočkal

"tp"