Vysoká výhra v Rychnově

SK Dolní Rychnov „A“ : SK Kraslice-fotbal „A“ - 2:6 (2:4) 31.8.2019

 

Zápasy v Rychnově bývají vždy velmi náročné a tvrdé, takže jsme přijeli s cílem co nejvíce držet balon a domácí rozběhat. Začátek nám ovšem příliš nevyšel. Chyběl pohyb a celkově jsme byli takoví bez chuti. Probudila nás až vstřelená branka domácích z 11 minuty. Bartoš na hraně faulu přetlačil Hudáka a v následné skrumáži před naší brankou se nejlépe zorientoval Kalabza, který střelou k tyči překonal Svobodu. Za nedlouho propadl balon za naši obranu, avšak samostatný únik perfektně zlikvidoval Svoboda. O pět minut později bylo vyrovnáno. Parádní střelou téměř do šibenice překonal Pristaše Sedláček – 1:1. O čtyři minuty později bylo ještě veseleji. Podobně parádní střelou z 20 metrů se prezentoval Seidl – 1:2. Výborných 8 minut završil po úniku ze strany opět Sedláček – 3:1. Po půlhodině hry přidal umístěnou střelou na zadní tyč čtvrtý gól Dočkal. Domácí během první půle také několikrát zahrozili a v 37 minutě snížili. Po levé straně utekl Bartoš a Reismüller se zblízka nemýlil, i když trochu se štěstím skončil balon odrazem od břevna jen těsně za brankovou čarou.

 

Druhá půle byla ve znamení našeho držení balonu a zahazování dalších šancí. Domácí se před Svobodu téměř nedostávali. Až v 80 minutě po rohu trefil hlavou Halčinský těsně vedle. Definitivní pojistku dal v 86 minutě střídající Šiman. Ze strany prošel do vápna jako tank a střelou téměř v pádu rozvlnil síť. O dvě minuty později dal definitivní podobu výsledku také střídající Hanzlík, který využil rychlého brejku po rohu domácích – 2:6.

 

Sestava: Svoboda – Seidl, Hudák (73´Schwarz), Procházka, Palocsányi (80´Šiman) – Müller (82´Hruška), Kurtin, Šrámek, Sedláček – Lomoz (46´Hanzlík), Dočkal ©

 

Nyní nás čekají dva zápasy na domácím hřišti. Ten první odehrajeme v sobotu 7.9.2019 od 13:30 se Starou Rolí. Tak nás přijde v hojném počtu podpořit :-)

 

tp“