Vyrovnané utkání rozhodla jedna branka

SK Kraslice-fotbal : TJ Jiskra Plesná - 1:0 (1:0)

Branky: 12´Procházka T.

Do Kraslic zavítala Plesná, která byla před zápasem v tabulce o dvě příčky výš s náskokem sedmi bodů. Domácí Kraslice zápas zvládly a jediná branka rozhodla o zisku tří bodů

Jediná branka zápasu padla na začátku první půle

Vyrovnané utkání se očekávalo v zápase dvou týmu z prostřední části tabulky, což se přeneslo také na hřiště. Domácím se podařilo vstřelit první branku utkání ve dvanácté minutě, když se hlavou trefil Tomáš Procházka, kterému z pravé strany nacentroval krásný míč Jakub Rohan a domácí šli do žádnou ale neproměnili. Největší šanci v první půli měl hostující Václav Bláha, který si tváří v tvář gólmanovi neporadil a domácí mohli jít do kabin s dobře rozehraným utkáním.

Druhý poločas bez branek

Ve druhé půli se očekávala útočná smršť hostujícího týmu, která sice přišla, ale vytoužený gól žádná branková příležitost nepřinesla. Téměř stopadesát platících diváků se ve druhé půli žádného gólu nedočkalo a domácí tým si tak mohl připsat těsné vítězství 1:0. I když hosté ke konci zápasu přitlačili svého soupeře, ke gólu to nevedlo a odjíždějí z Kraslic s prázdnou.


Sestava Kraslic

Hofman - Schwarz, Studeník, Müller st., Šiman - Müller ml., Dočkal, Palocsányi (75´Procházka L.) - Rohan (45´Wolf), Šudák, Procházka T.