Výhra i před domácím publikem.

SK Kraslice-fotbal : TJ Jiskra Plesná - 4:1 (1:0)         21.10.2018

V prozatím posledním domácím zápase jsme přivítali na našem hřišti druhý celek tabulky z Plesné.

Od začátku bylo aktivnější naše mužstvo a získávalo lehkou územní převahu. Postupně začaly i přicházet šance. Tu největší zahodil Šrámek, který po odrazu nedokázal usměrnit míč do odkryté branky. Další velkou šanci měl Sedláček, který se ocitl sám před brankářem, avšak Bikara neprostřelil. Ujala se tak jen pěkná akce Sedláčka z 15té minuty, kdy zatáhl míč a krásným centrem našel ve vápně volného Lomoze, který hlavou vsítil branku - 1:0. Hosté se během první půle dostali do největší šance po špatné rozehrávce našeho brankáře Svobody. Naštěstí následná střela skončila vedle tyče.

Začátek druhého poločasu byl z naší strany nervózní a hosté převzali iniciativu a začali zle zatápět naší obraně. Po 12 ti minutách dokázali vyrovnat, když z bezprostřední blízkosti prostřelil Svobodu Linhart - 1:1. V tu chvíli to s naším mužstvem nevypadalo zrovna povzbudivě. Naštěstí pár minut po obdrženém gólu dostal T.Dočkal ideální balon za obranu, mohl běžet sám na brankáře, avšak obránce Štefek ho zatáhl za dres a tím zmařil stoprocentní příležitost. Po zásluze obdržel červenou kartu. O dalších 10 minut později dostali hosté druhou červenou kartu. Glazer zcela bezohledně a surově bez šance hrát míč podkopl zezadu L.Procházku, který si při pádu zlomil klíční kost. Věříme a přejeme mu brzké uzdravení. Tento incident a skutečnost, že hrajeme proti devíti, náš tým nakopl a začal bušit do hostující obrany. V 78 minutě pak přišla nejhezčí akce zápasu. Studeník si několikrát na jeden dotek předal balon s T.Dočkalem mezi obránci, aby nakonec "Studna" sám před brankářem uklidil míč k tyči - 2:1. Za nedlouho poslal nadýchaný balon přes obránce Berdych a T.Dočkal přeloboval vyběhnuvšího brankáře - 3:1. V závěru utkání se ještě parádní bombou levačkou prezentoval opět T.Dočkal a završil skóre na konečných 4:1.

Jsem rád, že jsme doma potvrdili výhru z Jáchymova a do posledních 3 zápasů podzimu vstupujeme se vztyčenou hlavou.

Sestava: Svoboda - Rozsíval, Studeník, Procházka T., Procházka L. (71´Hudák) - Šrámek (45´Hruška), Lomoz, Berdych, Seidl (29´Dočkal R.) - Dočkal T.(c), Sedláček

V příštím zápase se představíme v neděli 28.10. od 14:30 na půdě Královského Poříčí "B".

Hráli též naši nejmenší. Starší žáci porazili Luby 4:1, starší přípravka Březovou 9:5 a mladší přípravka se se stejným soupeřem rozešla smírně 5:5.

"tp"