Vydřené domácí body

SK Kraslice - fotbal : FK Loket - 2:1 (2:1)

Branky: 21. T. Dočkal (p.) , 31. L. Doboš - 10. R. Faber

Po výprasku v minulém kole od jednoznačného lídra soutěže z Karlových Varů, jsme se opět představili na domácím hřišti v utkání proti Lokti. Opět bylo ohromné horko, což se projevilo především ve druhém poločase, kdy oběma mužstvům evidentně docházely síly.
 
V úvodu zápasu byli aktivnější domácí a mohli jít hned v první minutě do vedení, ale T.Procházka po špatné rozehrávce hostujícího bránkáře střílel pouze do boční sítě. Bohužel hosté prakticky z první jejich šance vstřelili úvodní branku, když si útočník naběhl na kolmici a dokázal přehodit Svobodu. Naštěstí to domácí nezlomilo a pokračovali v nastolené hře. Odměnou jim bylo vyrovnání, když T.Dočkal proměnil pokutový kop nařízený za hraní rukou ve vápně. O chvíli později mohl (a měl) přidat druhou branku T.Procházka, kterému pustil T.Dočkal balon, domácí kapitán se ocitl zcela sám před brankou, trochu ale zazmatkoval a nastřelil pouze hostujícího golmana. Po půlhodině hry přišel nejkrásnější moment zápasu, když Berdych prošel přes dva protihráče, narazil si s Procházkou a nahrál před odkrytou branku Dobošovi, pro kterého nebyl problém dopravit míč do sítě - 2:1.
 
Druhá půle se nesla ve znamení domácí bojovnosti v bránění a hostující snaze o vyrovnání. Hosté se ale občas připravili samy o dobrou šanci svojí nepřesností nebo dobře zakročil Svoboda. Ten měl i trochu štěstí když odražený balon skončil na jeho levé tyči. Domácí hrozili pouze z brejků, bohužel ani jednu ze slibných šancí nedokázali proměnit v uklidňující gol. Naštěstí vše dopadlo dobře, vedení jsme udrželi a mohli jsme oslavit vítězství s našimi diváky.
 
 
 
Sestava Kraslic 
Svoboda - R.Dočkal, Studeník, Doboš, Lomoz - Schwarz (80´Šalda), Berdych, Palocsányi (46´Müller) - Grunt, Dočkal (86´Šudák), T.Procházka
 
"tp"