Vybojované vítězství v Lomnici.

TJ OSS Lomnice B : S Kraslice-fotbal - 2:3 (1:2)

    V prvním poločase byli o malinko lepší Kraslice, ale domácí hrozili z rychlých protiútoků. Po jednom z nich napřáhl v 15 minutě domácí středopolař a přízemní střelou ze 30ti metrů otevřel skóre - 1:0. Krasličtí ale o pět minut později vyrovnali, když centr Procházky zužitkoval Doboš - 1:1. Pak se bohužel Kraslicím zranil kapitán Svoboda, který musel být se zraněním kolena odvezen do nemocnice. Místo něj nastoupil mladík Müller a od této chvíle neměly Kraslice nikoho na střídání. Během první půle měly obě mužstva další šance, ale nevyužily je. Až ve 45'' nacentroval Salay a Studeník hlavou poslal Kraslice do vedení - 1:2.
    Ve druhém poločase to byl spíše boj než fotbal, ve kterém domácí zatlačili Kraslice a byli lepší. Dokázali vyrovnat zhruba v 55 minutě, když využili nepřímý volný kop z hranice šestnáctky - 2:2. Hosté se moc do útoku nedostávali, měli prakticky jedinou šanci, kterou ale využili, když se v 65 minutě krásně z přímého volného kopu trefil Salay do šibenice a opět poslal Kraslice do vedení - 2:3. Domácí dál tlačili, ale vyložené šance si nevytvářeli. Nejblíže byli gólu po standartních situacích. Naštěstí se jim do konce zápasu vyrovnat nepodařilo, krasličtí to ubojovali a vezou domů cenné 3 body. Nutno podotknout, že dle mého názoru rozhodčí domácím jednoznačně pomáhal, což někteří hráči Kraslic nesli dost nelibě (vč. autora tohoto článku) a dostali spoustu žlutých karet. Nicméně musím mužstvo pochválit za bojovnost a že se všichni udrželi a nedostali druhou žlutou kartu a tak neoslabili mužstvo.
 
Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Svoboda (18'' Müller M.) - Schwarz, Müller P.st., Procházka, Studeník, Müller P.ml. - Salay, Doboš.
 
Branky: Doboš, Studeník, Salay
 
"tp"