Vítězství mohlo být i vyšší, ale důležité jsou body !!!.

SK Kraslice-fotbal : FK SMB Bochov – 3:1 (1:1)                 4.11.2018

Za chladného odpoledne jsme přivítali předposlední tým tabulky z Bochova. Od začátku bylo trochu aktivnější naše mužstvo, ale do vážnějších šancí se nedostávalo. Až ve dvacáté minutě napřáhl za šestnáctkou kapitán T.Dočkal a trefil se nechytatelně k tyči – 1:0. Chvíli nato měl výbornou šanci benjamínek Hruška, ale místo aby zakončoval, tak nepřesně přihrával. Postupně se hosté čím dál více osmělovali a nakonec i vyrovnali. Po rychlé akci se dostal před Svobodu Berky a našeho brankáře prostřelil – 1:1. V Závěru poločasu měly oba týmy dvě velké šance. Hostující útočník z rohu hlavou přestřelil a domácí Hudák sám ve velké šanci pouze nastřelil brankáře.

Druhý poločas byl čistě v naší režii a hlavně se nám podařilo jít rychle do vedení. V padesáté minutě zatáhl míč T.Dočkal, Hudák vyhrál souboj před brankou a nezištně přihrál Procházkovi, pro kterého bylo již velmi snadné dopravit míč do sítě – 2:1. Poté jsme měli spoustu šancí, abychom skóre navýšili, ale střelcům nebylo přáno. Ani si ty šance všechny nepamatuju, tak jen co zůstalo v mé hlavě. Hudák po rohu Procházky trefil jen střed branky, vyloženou šanci měl opět Hruška, střely Studeníka, Dočkala, Šimana ne a ne najít cíl. Naše obrana ve druhé půli pracovala spolehlivě a v podstatě hosty pustila jen ke dvěma rohům, které naštěstí nebyly tolik nebezpečné. Na konci zápasu v devadesáté minutě byl sám v úniku faulován T.Dočkal. Z následného přímého volného kopu se sám faulovaný trefil pěkně k tyči a stanovil tak konečné skóre na 3:1.

První poločas nebyl z naší strany příliš povedený, ale zato ve druhé půli jsme Bochov jednoznačně přehráli a zaslouženě vyhráli. Kaňkou na zápase je tak zranění Oldy Rozsívala, který tak ztenčil již notně prořídnuté řady našeho mužstva, které za posledních pár zápasů přišlo o několik hráčů. Přejeme mu a ostatním brzké uzdravení.

Sestava: Svoboda – Rozsíval (11´Hudák), Studeník, Procházka T., Dočkal R. – Šrámek, Lomoz, Šiman, Müller – Dočkal T.(c), Hruška

Podzimní část zakončíme zápasem proti prvnímu Chodovu B. Hraje se opět na našem hřišti a to v neděli 11.11.2018 od 14:00.

„tp“