Ve Varech jsme si občas připadali jako na kolotoči :-)

1.FC Karlovy Vary B : SK Kraslice-fotbal - 9:2 (5:0)

Branky: 1. J. Hudec , 10. J. Hudec , 15. D. Slakoper , 31. Z. Lhoták , 34. P. Maňák , 57. O. Šupík , 74. Z. Lhoták , 77. P. Maňák , 85. M. Salcman - 52. J. Šudák , 53. T. Dočkal

Po dvou vítězných zápasech jsme zajížděli na půdu největšího favorita soutěže do Karlových Varů s optimismem, že bychom zde mohli i třeba uhrát dobrý výsledek. Bohužel naše sestava nebyla stoprocentní, jelikož z různých důvodů chybělo celkem 6 hráčů. Domácí nám však předvedli svou sílu a deklasovali nás rozdílem třídy.
 
Škoda, že jsme zaspali hned úvod zápasu, kdy jsme nezachytili náběh na dlouhý balon a již v první minutě lovil Svoboda míč ze své sítě. Abych se tady rozepisoval o dalších brankách nemá moc smysl, protože si je ani příliš nepamatuji. Každopádně do poločasu nám domácí vstřelili ještě další 4 branky a do kabin se šlo za děsivého stavu 5:0. V prvním poločase jsme zahrozili v podstatě pouze jednou po rychlém brejku, ale Gruntovi se nepodařilo přehodit domácího brankáře.
 
Do druhého poločasu jsme si řekli, že je to 0:0 a pokusíme se porážku trochu zmírnit. Což se do jisté míry podařilo. Nejprve se trefil po centru Palocsányho hlavou Šudák a o minutu později se štěstím přehodil domácího brenkáře T.Dočkal - 5:2. Kdyby z následného útoku dokázal Šudák vstřelit třetí branku, mohlo to být ještě zajímavé. Bohužel se tak nestalo a domácí opět zařadili vyšší mód a nám očividně začali docházet síly. Postupně vstřelili další 4 branky a porazili nás vysoko 9:2. Za zmínku určitě stojí výborný výkon našeho brankáře Míry Svobody, který především ve druhém poločase bavil diváky svými zákroky. V závěru si dokonce tzv. povodil útočníka domácích, když mu udělal v našem vápně kličku :-).
 
Nemá cenu se vymlouvat, že jsme nebyli kompletní a že za domácí nastoupili všichni střídající hráči (celkem 6) z jejich divizního A týmu. Domácí byli o level až dva výše než my a to je prostě realita. Hodně bych se divil, kdyby vůbec kdy ztratili nějaké body. Jejich tým by dle mého názoru mohl hrát klidně krajský přebor. Nicméně mě velmi potěšilo, jak náš tým přijal fakt, že jsou domácí někde jinde a že i za velmi nepříznívého stavu makal, snažil se a hlavně dokázal si i ze sebe udělat srandu. 
 
V příštím kole bychom již měli opět narazit na hratelnějšího soupeře z Lokte. Zápas záčíná v neděli 11.9. ve 14:00 na našem stadionku. Budeme rádi, když nás přijdete podpořit.
 
 
 
Sestava Kraslic:
Svoboda - Schwarz, Studeník, Doboš, L.Procházka - Müller, T.Procházka, T.Dočkal, Palocsányi - Grunt, Šudák