V extrémním vedru již jistý mistr z Kraslic podruhé prohrál!

TJ Staré Sedlo : SK Kraslice-fotbal - 4:3 (3:2)


Za extrémního vedra a na velmi špatném a tvrdém hřišti ve Starém Sedle se utkal třetí tým tabulky (domácí) a již jistý mistr z Kraslic.

Od úvodu byli aktivnější domácí, kteří chtěli mistra porazit, zatímco Krasličtí vypadali, že přijeli zápas jen "nějak" odehrát. Někteří hráči zápas doslova odchodili. První branka padla již v osmé minutě, když se nedohodl hostující brankář Hofman s Rozsívalem a domácí Hajdu pohodlně skóroval. Kraslice toto nenakoplo a o 10 minut později dostaly druhý gól, když prostředkem utekl domácí útočník, který ještě přihrál svému kolegovi a ten prostřelil Hofmana.  Až poté se Kraslice trochu probudily a vytvořily si šance, vedle střílel Müller P.st., Bolenovu dělovku ze 40ti metrů zlikvidoval domácí brankář. Zvýšená aktivita nakonec přinesla gól. Krásnou narážečku předvedl Grunt se Šimanem, který přihrál před bránu volnému Procházkovi, který se nemýlil (25 minuta). Následně měly dvě šance domácí, ale Hofman výborně zasáhl. Přesto ve 37 minutě šli domácí opět do dvougólového vedení, když potrestali nedůslednost Schwarze v bránění útočníka. Následně mohl opět snížit Müller, ale zblízka hlavou trefil těsně vedle. V poslední minutě první půle se balon dostal k volnému Gruntovi, který se sám před brankářem nemýlil a opět snížil vedení domácích o jeden gól.

Druhá půle byla spíše boj než fotbal. Napomáhalo tomu extrémní teplo, velmi špatné hřiště a také některé zvláštní výkony rozhodčího, po kterých se obě mužstva začali hádat. Přesto pár šancí bylo na obou stranách, ale zůstaly nevyužity. Nakonec v 72 minutě se podařilo Kraslicím vyrovnat, když po rohu Procházky a přiťuknutí Salaye se dostal ke střele Studeník a propálil vše, co mu stálo v cestě. Poté Kraslice otevřely hru a chtěly přeci jen vyhrát. To se jim ale vymstilo, když po sporném ofsajdu utekl Hajdu a rozhodl o vítězství domácích 4:3.

Sestava:  Hofman - Rozsíval, Bolen, Šiman - Müller P.ml., Procházka, Müller P.st., Schwarz - Salay (75´Müller M.), Studeník, Grunt

Branky: Procházka, Grunt, Studeník

Příští týden hrajeme poslední utkání sezony na domácím hřišti proti Kynšperku "B". Začátek je v sobotu 13.6. v 17:00. Přijďte nás podpořit a rozloučit se s okresním přeborem.

"tp"