Utrápené 3 body z Krásna !!!

Ve čtvrtek se tým mužů představil v odloženém zápase na hřišti Krásna. Kdo očekával jednoznačné vítězství Kraslic, tak se mýlil, protože domácí měli ve svém středu několik velmi dobrých a rychlých fotbalistů a na velmi podmáčeném terénu (po dvoudenním dešti) se Kraslicím tolik nedařila hra, kterou v jarní části soutěže předvádí.

Úvod zápasu byl již tradiční. Kraslice držely balon a domácí pouze odkopávali. Bohužel se opět projevila nemohoucnost Kraslic v zakončení, kdy buď chyběla lepší finální přihrávka či větší důraz ve vápně. V 10.minutě přišel překvapivý okamžik, kdy odkopnutý balon domácích "zaplaval" ve vzduchu, Kričfaluši netrefil a domácí útočník šel sám na bránu a Zadňančinovi nedal šanci - 1:0. Takový scénář zápasu Kraslice na jaře ještě nezažily a snažily se s tím nějak poprat, ale na těžkém terénu se jim moc nedařilo. Sice držely balon, ale ne a ne vstřelit vyrovnávací gól. Až po půl hodině hry se rozeběhl od půlky Filandr, nikým neatakován se dostal až před vápno a přízemní střelou nedal brankáři šanci - 1:1. Do konce poločasu měly ještě Kraslice několik šancí, ale nic se z toho neurodilo a naopak mohli jít do vedení domácí, ale chybu kraslické obrany nedokázali potrestat.

Do druhého poločasu nastoupili krasličtí v trochu pozměněné sestavě a snažili se co nejdříve rozhodnout. Bohužel se jim na kopačky lepila smůla a nebo střelecká nemohoucnost, kdy několik slibných šancí nedotáhli až do konce. V 60té minutě se naštěstí terfil střídající Salva, kdy na dvakrát dorazil odražený balon - 1:2. V tuto chvíli to vypadalo již na poklidný zbytek zápasu pro Kraslice, ale ty nedokázaly přidat další branku a tak zákonitě přišel trest. Po ojedinělém útoku centroval domácí útočník, kterého atakoval Svoboda a k překvapení většiny hráčů odpískal rozhodčí pokutový kop. Domácí útočník nedal Zadňančinovi šanci - 2:2. Od této chvíle Kraslice znervózněly a mohly prohrávat, kdy podklouzl jeden z obránců Kraslic a domácí forward šel sám na branku, ale Zadňančin skvěle zasáhl a podržel Kraslice. Přibližně 15 minut před koncem dokázaly Kraslice dát vítězný gól, když Salva dokázal prostrčit ve vápně na volného Procházku, který s přehledem uklidil míč k tyči - 2:3. Od této chvíle domácí odpadli a Kraslice naopak mohly ještě skóre navýšit, ale vyložené šance nedokázaly proměnit. Až se dostal ze strany před brankáře Salva, naznačil přihrávku a přitom vystřelil, což domácí brankář nečekal - 2:4. Do konce se již nic vyjímečného nestalo a tak si Kraslice odvezly z Krásna tři body a vyhrály na jaře již desátý zápas v řadě.

Branky: Salva 2, Filandr, Procházka

Sestava: Zadňančin - Svoboda, Kričfaluši, Račko - Lomoz, Müller, Procházka, Filandr - Diffo, Grunt, Doboš. Střídali: Palocsányi, Salva, Dočkal

 

"tp"

Diskusní téma: Utrápené 3 body z Krásna !!!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek