Trošku smolná prohra

TJ Jiskra Sklo Union Hranice : SK Kraslice - fotbal - 2:1 (1:0)

Branky: 25. A. Houdek , 53. D. Dorotovič - 89. D. Palocsányi

V dalším kole jsme zajížděli na horkou půdu do Hranic, které v domácím prostředí zatím neztratily ani bod.

Hranice začaly velmi dobře a do vedení mohly jít už v první minutě, gól se jim však podařilo dát ve dvacáté minutě kdy se trefil Aleš Houdek po zmatcích v naší obraně - 1:0. Domácí pokračovali v náporu a byli o trochu lepším týmem, další gól se jim už dát ale v první časti nepodařilo. Naopak, ke konci poločasu jsme se zlepšili a zatlačili jsme domácí před jejich branku, avšak ve finální části nám chyběl větší klid a kvalita. Dočkala vychytal domácí brankář a Berdych z hranice vápna střílel těsně nad. 

Do druhé půle jsme už vstoupili aktivněji, ale byli to opět domácí, kterým se podařilo dát rychle další branku, o kterou se postaral David Dorotovič, který zvyšoval na 2:0, když zužitkoval rychlý brejk a střelou na zadní tyč nedal Svobodovi šanci. Poté jsme pokračovali v náporu, ale bohužel jsme se předháněli v zahazování šancí. Dvě branky na hlavě měli T.Dočkal i Studeník avšak vždy balon těsně minul branku. Když už jsme dali Šimanem branku, nebyla bohužel pro postavení mimo hru uznána. Snížit se nám podařilo až minutu před koncem, trefil se střídající Palocsányi. To už bylo ale velmi pozdě a tak jsme po třech vítězstvích prohráli.

Domácí nám předvedli ukázku produktivity, když asi z pěti šancí dali 2 branky, zatímco my jsme z deseti dali pouze jednu. Musím však na našem mužstvu ocenit, že ač se pro nás zápas nevyvíjel dobře, tak jsme se snažili s výsledkem něco udělat až do konce hrací doby. Bohužel to tentokráte nestačilo.

Příští utkání hrajeme opět doma, když v neděli 9.10. přivítáme od 14:00 tým z Jáchymova.

 

Sestava Kraslic:

Svoboda - R.Dočkal, Studeník, Doboš (76´Schwarz), Šalda - Lomoz, Berdych (71´Odvárko), Müller (46´Palocsányi) - T.Dočkal, Procházka, Grunt (56´Šiman)
 
 
"tp"