Trochu nečekaná výhra!

TJ Baník Královské Poříčí „B“ : SK Kraslice-fotbal – 0:1 (0:0)        29.4.2018

Teprve až v pátém kole jarní části jsme dokázali zvítězit. Z Poříčí, kde se tak lehce nevyhrává, jsme si přivezli 3 body.

První poločas utkání byl vyrovnaný. Náš tým se nikam netlačil a snažil se hrát především ze zajištěné obrany a podnikal nebezpečné protiútoky. Párkrát chyběla jen o něco přesnější finální přihrávka, abychom si vypracovali velmi dobrou pozici. Domácí hrozili především ze standartních situací, ale vyloženější situaci si nevypracovali. Naopak velkou šanci měl Müller, ale nedokázal míč dostat za čáru a za zmínku určitě stojí i střela Lomoze zpoza šestnáctky, která jen těsně minula branku.

Druhá půle začala podobně jako ta první s tím rozdílem, že se nám podařilo vstřelit branku. Müller nejprve nastřelil tyč. Odražený balon doběhl, přihrál T.Procházkovi, který nacentroval do vápna, míč propadl k Lomozovi, který dokázal překonat brankáře – 0:1. Poté jsme se zaměřili ) opět na bránění a domácí postupně navyšovali tlak. V jedné situaci pomohla Svobodovi i tyč. Velmi nebezpečný byl přímý volný kop Rozsívala a pár dalších situací. Škoda jen, že se nám z nějakého brejku nepovedla vstřelit další branka, dobré pozice měli T.Dočkal s Müllerem. Zápas se nám ale nakonec podařilo ubránit a získat 3 body.

Sestava: Svoboda – Procházka L., Studeník, Procházka T., Dočkal R. – Seidl (81´Štěpánek), Berdych (87´Grunt), Palocsányi (89´Hofman) – Müller, T.Dočkal, Lomoz

„tp“