Trocha sobotního trápení! Baník Bukovany : SK Kraslice-fotbal - 1:4 (1:1)

Proti předposlednímu celku tabulky byly Kraslice jasnými favority, ale od úvodních minut bylo zřejmé, že to tak jednoduché nebude - domácí bojovali, terén byl ve velmi špatném stavu a velmi zvláštní míče (dost lehké) dělaly kraslickým problémy. Navíc když se k tomu připojil ospalý a trochu laksní začátek v podání Kraslic, bylo o zápletku postaráno. 

Zpočátku se hrál celkem vyrovnaný fotbal, krasličtí sice měli více míč u nohou a vytvořili si pár nadějných akcí, ale žádná neskončila brankou. Tak přišel ve 20´ trest, když před "vápnem" domácích ztratil míč Doboš, domácí podnikli rychlý brejk a situaci 2 na 1 s přehledem zakončili střelou k tyči - 1:0. Situací, kdy by Kraslice prohrávali v této sezoně moc nebylo, tak bylo zajímavé sledovat, jak se s tím hráči poperou. Naštěstí ve 28´ nacentroval od lajny Rozsíval, Schwarz T. se dostal před obránce a důrazem před vybíhajícím brankářem dostal míč do sítě - 1:1. Tentýž hráč mohl přidat o pár minut později druhý gól, když ho vysunul pěknou přihrávkou Müller, ale Schwarz z úhlu domácího brankáře neprostřelil. Do konce poločasu měly Kraslice ještě pár dalších šancí, ale gól už nepadl.

Do druhého poločasu udělal trenér Schwarz změnu v přeskupení pozic, když na hrot útoku vysunul v první půli hrajícího beka Šimana. A byl to tah parádní. Již ve 48´ ho kolmicí vybídl Procházka a náš Zlatan Šimanovič se sám před brankářem nemýlil a zvýšil na 1:2. Kraslice se touto brankou uklidnily a začaly domácí výrazně přehrávat. Na 1:3 zvyšoval Studeník, když mu Zlatan Š. předložil balon tak, že Studnovi stačilo pouze trefit prázdnou branku. Kraslice si během druhé půle vytvořily spoustu dalších příležitostí, ale i ty nejjasnější dokázaly zahodit! Tak například: Studeník sám před bránou pouze nastřelil golmana; po krásně rozehraném přímém kopu nedal Salay snad z metru do prázdné brány; Zlatan šel asi 2x zboku na brankáře; Procházka střelou z druhé vlny pouze nastřelil obránce; Müller 2x střílel z vápna (jednou vedle, podruhé doprostřed) a spoustu dalších šancí na které si už ani nevzpomenu. Domácí měli během druhé půli pouze 1 šanci, ale tu Langer skvěle zlikvidoval. Na konečných 1:4 zvyšoval Salay, když obešel brankáře a zboku trefil prázdnou branku. Za zmínku stojí, že si zahrál i trenér Schwarz, když v 88´minutě vystřídal lehce zraněného Procházku.

Branky: Schwarz Tomáš, Šimanovič Zlatan, Studeník Tomáš, Salay Otto

Sestava: Langer - Rozsíval, Bolen, Šimanovič - Schwarz T., Müller st., Procházka (88´Schwarz W.), Svoboda - Salay, Studeník, Doboš (80´Müller ml.)  

V příštím kole se na kraslickém stadionu představí v sobotu 18.4.2015 od 17:00 tým TJ Baník Krásno.

V sobotu odehráli v Bukovanech své utkání i starší žáci, kteří rovněž zvítězili - 1:2, když branky dávali Mariňák a Nováček.

"tp"

Diskusní téma: Trocha sobotního trápení! Baník Bukovany : SK Kraslice-fotbal - 1:4 (1:1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek