Třetí prohra v řadě !

SK Kraslice-fotbal : TJ Sokol Drmoul – 3:4 (2:2)         22.4.2018

Ve velkém teplu (na duben) jsme přivítali druhý celek soutěže z Drmoulu.

Úvod nám vyšel náramně. Již v 7 minutě přelstil Berdych ofsajdovou past hostů a řítil se sám na bránu. Krásně to trefil do horního růžku a náš tým šel do vedení. Za dalších pět minut bylo ještě veseleji, když od lajny nikým neatakován prošel Müller až do vápna a střelou po zemi překonal brankáře hostí – 0:2. Prvních 25 minut jsme byli lepším týmem, který si vytvořil ještě další šance, ale už jsme vedení nenavýšili. Naopak postupem času zvyšovali hosté obrátky a začali nebezpečně hrozit. Dvakrát nám pomohla branková konstrukce a jednou výborný zákrok Svobody, který zblízka vychytal ostrostřelce Kafku. Bohužel ve 40té minutě již Kafka vsítil branku střelou do protipohybu našeho brankáře. Když už to vypadalo, že půjdeme do šatny s jednobrankovým vedením, přišel zbytečný faul u postranní čáry, dobře kopnutý přímý volný kop, ne příliš šťastné vyboxování míče Svobodou přímo na kopačky nepokrytého Langera a bylo vyrovnáno.  

Převážnou část druhé půle byli hosté lepším týmem. Našim hráčům postupně docházely síly a hosté toho využívali. Deset minut po změně stran zvýšil pěknou střelou na zadní tyč opět Kafka. Poté náš tým ještě několikrát zachránil svými zákroky Svoboda, ale po hrubce kapitána Procházky uprostřed hřiště neměl proti samostatnému úniku Muceka šanci. Hosté tak zvýšili na 2:4. V posledních minutách jsme se přeci jen trochu zvedli a po centru Palocsányho snížil hlavou Müller. Bohužel vyrovnat se nám již nepodařilo a tak jsme potřetí za sebou prohráli. Hosté si vítězství zasloužili a především byla znát jejich lepší kondice.

Sestava: Svoboda – Lomoz, Studeník, Procházka T. ©., Dočkal R. – Seidl (76´Mariňák), Berdych (78´Štěpánek), Palocsányi – Hofman (52´Grunt), Dočkal T., Müller

Příští utkání hrajeme v neděli 29.4. od 15:00 na půdě Královského Poříčí, kde se utkáme s jejich nevyzpytatelným béčkem, aktuálně třetím týmem tabulky. 

Hned poté v úterý 1.5. (státní svátek) hrajeme od 17:00 na našem hřišti odložený zápas s Hranicemi.

 

Během víkendu odehráli svá utkání také naše děti. Mladší přípravka vyhrála 8:3 nad Vintířovem a starší žáci 4:1 nad Horním Slavkovem.

 

„tp“