Tomu se říká "ZLATÉ" body

SK Kraslice - fotbal : SK Dolní Rychnov - 2:1p (1:1)

Branky: 45. T. Dočkal - 8. R. Bartoš

V dalším domácím utkání se na našem stadionu představil silný soupeř z Dolního Rychnova. Úvodní předpoklady, že to bude velmi náročný match se potvrdil.
 
Úvod zápasu patřil domácím, kteří mohli jít hned v první minutě do vedení, ale Doboš hlavou přestřelil. Následně měl dobrou příležitost Berdych, jenže prováhal správný okamžik ke střele. Bohužel se stalo, že hosté z prvního svého útoku vsítili branku, když Křenek vyslal Bartoše, který zblízka napálil balon pod břevno - 0:1. Domácími tento moment trochu zatřásl, nicméně si i přesto vypracovali některé nadějné příležitosti, které však nedokázali přetavit v gól. Hosté naopak byli v útoku velmi nebezpeční a z přímého volného kopu trefili tyč Svobodovy branky. Jinak se hra odehrávala především ve středu hřiště. V poslední minutě však po faulu na Berdycha zahrávali přímý volný kop i domácí a T.Dočkal se nemýlil - 1:1. 
 
Druhý poločas byl ve znamení urputného boje, kdy přeci jen více sil fyzických i psychických měli hosté, kteří několikrát nebezpečně zahrozili před Svobodou. Dvakrát stříleli těsně vedle a dokonce jednou trefili břevno. Domácí již jen hrozili z protiútoků a kdyby volili lepší řešení, mohli jít do vedení. Takto skončil zápas nerozhodně 1:1 a na řadu musely přijít pokutové kopy. V prvních třech sériích se na obou stranách nikdo nemýlil, až ve čtvrté vychytal hostující brankář Müllera. Naštěstí vzápětí chytil Svoboda penaltu právě hostujícímu brankáři a bylo opět srovnáno. V páté sérii se oba aktéři nemýlili, tak se šlo na náhlou smrt. A Svoboda exceloval, když vytáhl střelu k tyči na břevno. Následující penaltu za domácí proměnil Palocsányi a mohly propuknout oslavy s našimi fanoušky.
 
Musím uznat, že tentokráte náš výkon nebyl ideální. Zřejmě z přemíry snahy jsme byli až moc nervózní a ukvapení a nervozita nám svazovala nohy. Proto jsou body proti takto silnému soupeři opravdu zlaté, jak zmiňuje již titulek. 
 
V příštím utkání zajíždíme na půdu nebezpečných a nevyzpytatelných Hranic, které sice venku nezískaly ani bod, avšak doma jsou zatím stoprocentní. Držte nám palce.  
 
 
Sestava Kraslic: Svoboda - R.Dočkal, Studeník, Doboš, Šalda - Lomoz, Berdych, Palocsányi - Grunt (68´ Müller), Procházka, T.Dočkal (80´Odvárko)
 
"tp"