TJ Lomnice “B “ : SK Kraslice-fotbal – 3:2 (3:1)

TJ Lomnice “B “ : SK Kraslice-fotbal – 3:2 (3:1)
 
V dosti pozměněné sestavě se nám nevydařil úvod zápasu. Domácí nás zatlačili a vytvářeli si brankové příležitosti. Ve 13 minutě utekl po pravé straně domácí záložník, jeho střelu zblízka ještě Svoboda zneškodnil, ale k odraženému balonu se dostal Oršula a do odkryté branky se nemýlil – 1:0. O pár minut později bylo ještě hůř, když domácí překonali náš ofsajd systém a Kníř zvyšoval na 2:0. Snížit mohl poté kapitán Procházka, ale trestuhodně minul ve stoprocentní šanci po příhře Dočkala. Bohužel ve 33 minutě zvýšil domácí Lippert již na 3:0, když potrestal špatné vyběhnutí brankáře Svobody. O tři minuty později jsme se přeci jen radovali, když se tentokrát již Procházka nemýlil a dorazil za brankáře střelu Dočkala.
 
Druhá půle se nesla ve znamení našeho velkého tlaku, ale opět se nám nedařila finální fáze. A když už jsme se k zakončení dostali, tak jsme nedokázali překonat výborného brankáře domácích. Snížit na rozdíl jednoho gólu se podařilo Salayovi až 2 minuty před koncem, když zužitkoval rychlé akce a přihrávky Müllera. Bohužel to bylo příliš pozdě a vyrovnat jsme už nedokázali.
 
Sestava: Svoboda – Procházka L., Doboš, Studeník, Štěpánek – Seidl, Procházka T., Dočkal (75’Rozsíval), Lomoz – Balada (51’Müller), Salay
 
Příští utkání hrajeme v sobotu 14.10. v pravé poledne v Kynžvartu.
 
“tp”