TJ Baník Krásno : SK Kraslice - fotbal - 2:6 (0:1)

V sobotním deštivém odpoledni zavítali hráči Kraslic na hřiště předposledního Krásna. Krasličtí dorazili z nejrůznějších důvodů pouze ve 12ti lidech, když jako jediný na střídačce seděl hrající trenér W.Schwarz. V úvodních minutách se nehrál pohledný fotbal, protože se krasličtí přizpůsobili hře domácích - tedy dlouhé nakopávané míče. Sice se hrálo především na polovině domácích, ale šance nepřicházely. Až zhruba po 20ti minutách Kraslice pochopily, že to takhle dál nejde a začaly hrát více po zemi a ihned začaly přicházet šance. V té první Procházka sám před brankářem trestuhodně minul, v další se zastřeloval Salay a ani střela Grunta neskončila v síti. Pak už se krasličtí mohli radovat, kdy přihrávka Lomoze na Grunta propadla až k Procházkovi, který se tentokrát již nemýlil a z hranice vápna sám proti brankáři uklidil míč k tyči - 0:1. Do poločasu měly Kraslice ještě další šance, ale žádnou akci nebyli hráči schopní dotáhnout až do konce.

Druhá polovina byla z pohledu Kraslic lepší než ta první a také přišly branky. Uklidňující druhou branku trefil chvíli po přestávce střelou k tyči Grunt - 0:2. O chvíli později se po pěkné akci na jeden dva doteky trefil z blízkosti Salay - 0:3. V této fázi hry byli domácí naprosto neškodní a Kraslice v pohodě kontrolovaly hru. Čtvrtý gól trefil opět Grunt, který všechny překvapil střelou z úhlu zhruba z pětadvaceti metrů - brankář domácích se jen ohlédl - 0:4. Jak už to v takovýchto zápasech Kraslic bývá, hráči lehce polevili a přišel trest. Po chybě v rozehrávce na půlící čáře, přešel domácí útočník přes stopera a sám před Langrem se nemýlil - 1:4. Po této brance Kraslice opět přidaly a odměnou jim byl gól Studeníka, který s přehledem zužitkoval centr ze strany - 1:5. Do konce zápasu padly ještě dvě branky - na každé straně po jedné. Nejprve domácí zužitkovali rychlý brejk - 2:5 a skóre uzavřel Salay, který zužitkoval centr Procházky - 2:6. Tímto stavem také zápas skončil. Brankový rozdíl mohl být o hodně větší, ale krasličtí již tradičně zahodili spoustu šancí, ani je nemá cenu tady všechny vypisovat.

Branky: Grunt 2, Salay 2, Procházka, Studeník

Sestava: Langer - Doboš, Bolen, Svoboda - Lomoz, Müller, Studeník, Schwarz T. (80´Schwarz W.) - Salay, Procházka, Grunt

V příštím kole nás čeká zápas podzimu, kdy se od 16:30 představí na hřišti Kraslic druhý celek soutěže - Chodov "B". V předzápase se utkají krasličtí žáci od 14:00 také s Chodovem.

"tp"


Diskusní téma: TJ Baník Krásno : SK Kraslice - fotbal - 2:6 (0:1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek