Sváteční výhra

SK Kraslice-fotbal : TJ Hranice – 6:0 (1:0)         1.5.2018

Dva dny po výhře nad Královským Poříčím „B“ jsme nastoupili ve sváteční den k odloženému utkání s Hranicemi.

Od začátku utkání byl náš tým přeci jen aktivnější, ale chyběla větší přesnost a kvalita při útočných výpadech. Dobrou příležitost ke vstřelení branky měl T.Dočkal z přímého volného kopu, ale jeho velmi dobrou střelu vytlačil brankář na roh. Až ve 36 minutě si narazil míč T.Procházka s Gruntem, přihrál T.Dočkalovi, který uklidil míč kolem brankáře do sítě – 1:0.

Ve druhém poločase jsme chtěli vítězství pojistit, což se nám podařilo již v 50 minutě opět T.Dočkalem, který se sám před brankářem nemýlil – 2:0. Další naše branka padla po pěkné rychlé akci, kdy Müller po lajně vysunul T.Dočkala, ten našel před brankou osamoceného Lomoze, který ve skluzu trefil pod břevno – 3:0. Následovala individuální akce aktivního T.Dočkala, který střelou mezi nohama obránce uklidil míč k tyči branky a navýšil již na 4:0. Až poté měli první větší příležitost hosté, ale střelu zblízka Svoboda lapil. Na posledních deset minut nastoupil do útoku náš náhradní brankář Petr Hofman a vstřelil dvě branky. Nejprve využil rychlé rozehrávky Procházky s Berdychem a střelou do pravého horního rohu nedal brankáři šanci. Podruhé se prosadil po vhozeném autu do vápna a střelou na bližší tyč překvapil brankáře. Nakonec jsme tedy vyhráli vysoko 6:0.

Sestava: Svoboda – Procházka L., Studeník, Procházka T., Šalda – Seidl, Berdych, Müller – Grunt (67´Štěpánek), T.Dočkal (82´Hofman), Lomoz

V dalším kole se představíme opět na našem hřišti v neděli 6.5.2018 od 14:00 proti týmu Lomnice „B“. Tentýž den od 10:00 hraje také na našem hřišti mladší přípravka proti Královskému Poříčí.

„tp“