Nečekané střelecké hody proti třetímu - SK Kraslice - fotbal : TJ Staré Sedlo - 8:2 (2:2)

V posledním utkání podzimu přivítal vedoucí celek z Kraslic třetího v tabulce - Staré Sedlo. Jednalo se o velmi důležité utkání, když jakýkoli bodový zisk by zajistil Kraslicím tzv. půlmistra, navíc v případě vítězství by svému soupeři odskočily na 10 bodů. Naopak při prohře by Staré Sedlo stáhlo náskok Kraslic na 4 body. Proto se čekal vyrovnaný zápas.
 
Z počátku to tak i bylo. Kraslice sice držely míč častěji na svých kopačkách, ale sedelští dokázali velmi dobře bránit a hrozit z dlouhých nakopávaných míčů. Ve 20té minutě šli hosté do vedení po hrubce Kraslic, když se nedomluvil stoper Bolen s brankářem Langerem a pro nejlepšího střelce soutěže Hajdua nebyl problém dopravit míč do sítě - 0:1. Tento stav Kraslice lehce zaskočil, ale netrvalo dlouho a získávaly opět převahu. Pár šancí bylo, ale žádná se neujala. Až se za obranou hostí objevil Studeník, který našel před brankou volného Salaye a ten se nemýlil - 1:1. O několik minut později bylo ještě veseleji, když Procházka rozehrál volný kop ze strany na bližší tyč, kde se krásně do míče opřel Studeník a zvýšil na 2:1. Už to vypadalo, že Kraslice opět najely na vlnu z posledních zápasů a budou bez problémů kontrolovat hru, ale chvíli před koncem poločasu přišla chyba uprostřed hřiště, hostující útočník poslal pěknou přihrávku bezi obránci a Hajdu se zblízka nemýlil - 2:2. S tímto stavem se také šlo do kabin. I když by si přítomní diváci mohli myslet, že v té Kraslické byla bouřka, tak to tak nebylo, spíše bylo potřeba zachovat chladnou hlavu, protože jsme byli lepším týmem a bylo otázkou času, zda se nám podaří skóre navýšit. 
 
Nicméně ve druhé půli Kraslice na svého soupeře doslova vlítly a totálně ho zničily. V 50 minutě se ve vápně uvolnil Studeník a střelou na zadní tyč dal třetí branku Kraslic - 3:2. Netrvalo dlouho a tentýž hráč se po shrumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval a propálil vše, co mu stálo v cestě - 4:2. Tím završil Studna svůj hattrick. Od této chvíle bylo již utkání jednoznačnou záležitostí domácího celku. Hosté vůbec nestíhali a krasličtí byli při chuti a chtěli přidat další branky, což se také podařilo. Zhruba v 60té minutě vybídl ke skórování Müller Procházku, ten ale nezakončoval, ještě našel před brankou zcela volného Salaye a pro toho nebylo těžké dopravit míč do prázdné branky - 5:2. Chvíli na to přidal již svůj čtvrtý gól Studeník, když se prosadil zblízka - 6:2. Diváci si zápas patřičně užívali a hráči se jim na oplátku odvděčili výborným výkonem a do konce zápasu přidali ještě dvě branky. Nejprve si kousek za hranicí pokutového území zpracoval centr od Svobody Procházka a střelou do šibenice zvýšil na 7:2. Účet zápasu završil Palocsányi, když využil skvělé individuální akce Studeníka, který se výborně uvolnil na půlce, odtáhl míč až před branku hostí a předložil Davidovi balon tak, že stačilo trefit branku - 8:2. Tímto výsledkem také zápas skončil.
 
Branky: Studeník 4, Salay 2, Procházka, Palocsányi
 
Sestava: Langer - Rozsíval, Bolen, Šiman - Schwarz (46" Grunt), Müller, Procházka, Svoboda - Salay (70" Palocsányi), Studeník, Lomoz
 
Za výkon hráči zaslouží pochvalu. Diváci si zápas náležitě užili a hráče notně povzbuzovali. Následná dokopná proběhla ve velkém stylu. Hodně se pilo, slavilo, tančilo a prostě bylo to super. 
 
Díky získaným třem bodům Kraslice přezimují na prvním místě tabulky s tříbodovým náskokem na druhý Chodov "B" a devítibodovým náskokem na třetí Horní Slavkov "B". 
 
"tp"

Diskusní téma: Nečekané střelecké hody proti třetímu - SK Kraslice - fotbal : TJ Staré Sedlo - 8:2 (2:2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek