Strašidelných 24 minut a bylo po zápase

SK Kraslice-fotbal : FK Skalná – 2:6 (1:4)

Branky: 39. T. Dočkal (p.) , 64. V. Lomoz - 1. J. Holý , 7. F. Novák , 18. J. Holý (p.) , 23. F. Novák , 70. T. Pěček , 88. J. Holý

V dalším domácím zápase jsme se utkali se soupeřem z dolní poloviny tabulky, avšak na hřišti to tak nevypadalo.

Před začátkem zápasu proběhla minuta ticha za nedávno zesnulého Imricha (Jindru) Kováče – velkého kraslického fandu, funkcionáře a kamaráda, který nás po krátké těžké nemoci náhle opustil. Pár vět pronesl trenér a člen výboru Láďa Šiman a hráči domácích nastoupili s černými páskami.

V úvodu to vypadalo, jako kdyby domácí mysleli stále na Jindru a ne že se již hraje zase fotbal. První šance hostí = první gól. Holý vyřadil kličkou ze hry hned 2 naše hráče a tečovanou střelou překonal Svobodu. Druhá šance hostí = druhý gól. Krásně zatočený přímák přes zeď. Třetí šance hostí = třetí gól. Pokutový kop po faulu Studeníka s přehledem proměnil opět Holý. Čtvrtá šance hostí = čtvrtý gól. Přímý volný kop po zbytečném faulu, míč neskutečně ve vzduchu zaplaval a Svoboda byl opět bezmocný. To byla 23 minuta a prohrávali jsme již 0:4. Během úvodu jsme měli také některé šance, ale na rozdíl od hostů jsme je nebyli schopni proměnit. Do konce první půle měli hosté ještě dvě velké šance, když nejprve skvěle vychytal přímý kop Pěčka Svoboda a hlavička Holého skončila na břevnu. Domácím se podařilo snížit z pokutového kopu Dočkalem, nařízeným za faul na Schwarze.

Do druhého poločasu šli domácí s odhodláním něco s výsledkem udělat, což se částečně zadařilo, když na rozdíl dvou branek snížil krásnou střelou pod břevno Lomoz. Bohužel definitivně rozhodnuto bylo již o pár minut později, když chyboval na půlící čáře Doboš a hosté rychlým brejkem zvýšili na 2:5. To domácí dorazilo. Do konce utkání vstřelili hosté ještě jednu branku a tak velmi slušně zaplněné tribuny viděli domácí prohru 2:6.

Utkání jsme vůbec nezvládli, musíme se z toho poučit a snažit se urvat nějaké body z posledních dvou utkání podzimu. V neděli 30.10.2016 hrajeme od 14:30 na půdě druhého týmu tabulky Královského Poříčí „B“.

Sestava: Svoboda - R.Dočkal, Studeník, Doboš, Šalda - Schwarz (77´Müller), Berdych (46´Odvárko), Palocsányi - Lomoz, Procházka, T.Dočkal

„tp“