Špatná první půle rozhodla !

TJ Sokol Chyše : SK Kraslice-fotbal – 4:1 (3:1)         14.4.2018

Do zápasu jsme vkročili velmi vlažně a domácí nás přišpendlili k naší brance. Spousta náběhů ze strany a rychlé kombinace dělali naší obraně velké potíže. Několikrát musel i zasahovat Svoboda v bráně a bohužel již v 16 minutě inkasoval. Po centru z pravé strany se balon odrazil přímo k noze Dorňáka a ten střelou k tyči rozvlnil síť – 1:0. Po vstřelené brance ještě více narostl tlak domácích a my jen horko těžko odolávali. Ve 27 minutě udělal na půlící čáře chybu Šalda, Dorňák utekl ze strany, jeho střelu zblízka dokázal ještě Svoboda zlikvidovat, ale na dorážku Vargy byl krátký – 2:0. Až poté jsme si nějaké příležitosti vypracovali i my. Po pěkné kombinaci středem hřiště se dostal do vápna T.Dočkal, obešel i brankáře, ale musel zakončovat patičkou, která nebyla dostatečně důrazná. Ve 38 minutě to bylo již 3:0, když byl u centru ze strany Dorňák dříve než Svoboda a pohodlně do prázdné branky zakončil. Těsně před koncem poločasu, se přeci jen podařilo i nám vstřelit branku, když rychlý brejk zkušeně zakončil T.Dočkal – 3:1.

Ve druhé půli jsme chtěli se zápasem ještě něco provézt, ale již v 52 minutě vstřelil svůj třetí gól Dorňák, který utekl naší obraně, obešel i Svobodu a rozvlnil síť. Poté se hra přeci jen vyrovnala, ale domácí nás k ničemu moc nepouštěli ( i když pár náznaků šancí tam bylo) a naopak neustále zaměstnávali (především z brejků) naší obranu. Zápas tak skončil vítězstvím domácích 4:1. Nutno říci, že zcela zaslouženě.

Sestava: Svoboda – Procházka L., Studeník, Dočkal R., Šalda (62´Lomoz) – Seidl Müller (62´Grunt), Berdych, Palocsányi – Dočkal T. (80´Mariňák), Procházka T. ©

V příštím kole přivítáme na našem hřišti v neděli 22.4.2018 od 14:00 druhý celek tabulky Sokol Drmoul.

„tp“