Spartak Horní Slavkov "B": SK Kraslice - 2:3 (1:2)

Zápas o první místo se hrál v nedělním podvečeru na velmi dobře připraveném trávníku v Horním Slavkově. Po počátečním oboustranném opatrném oťukávání převzali krasličtí zhruba od 10 min taktovku hry do své moci. Velmi dobrou kombinační hrou si postupně začali vytvářet brankové šance a odměnou jim byl první gól T. Schwarze, který z hranice šestnáctky vrátil do sítě odražený balón - 0:1. I nadále si hosté více rozuměli s balónem a pro domácí bylo štěstí, že brankový rozdíl zůstával v této fázi zápasu stále stejný. Až zhruba ve 25´min našel Tomáš Procházka ve vápně chytrou přihrávkou Luboše Doboše a ten z bezprostřední blízkosti prostřelil domácího gólmana - 0:2. Vzápětí mohl Ota Salay přidat 3 pojišťovací gól, ale ze 3 kroků nedokázal usměrnit míč do sítě. Jak už to ve fotbale bývá, udeřilo na druhé straně, kdy domácí záložník dokázal mazácky proměnit  brejk snad z jediné šance, kterou jsme Slavkovským v první půli dovolili - 1:2.

Do druhého poločasu nasadili domácí ve snaze otočit zápas nejlepšího útočníka A-týmu J. Drobného, který se logicky začal těšit větší pozornosti našich obránců. Zhruba v 50´min poslal Tomáš Studeník dlouhý pas do vápna na Jardu Grunta, který všem ukázal jak dobrým fotbalistou (když se mu chce) dokáže být. Jedním dotykem si připravil balón a druhým dotykem zvýšil naše vedení - 1:3. O pět minut později přichází důležitý moment zápasu. Náš znovuuzdravený a energií nabitý El Šimiňo nejprve "zmasakruje" domácího kapitána za milosrdnou žlutou kartu, bohužel o chvíli později fauluje útočníka Drobného a tím jeho mise po červené kartě skončila. Museli jsme reagovat změnou postů, přesto jsme nezabránili kontaktnímu gólu domácího týmu po centru do vápna - 2:3. I když Slavkovští cítili opět šanci na otočení výsledku, dobrou hrou, pohybem a zvýšenou bojovností jsme je již do žádné větší šance nepustili. Naopak jsme mohli několikrát zápas definitivně rozhodnout, ale příležitosti T. Studeníka, P.Müllera, D. Palocsányho nebo T. Procházky zůstaly nevyužité. Celý tým odvedl dobrou práci a proti jednomu z kvalitních týmů soutěže si připsal důležité vítězství.

Branky : T.Schwarz, L.Doboš, J. Grunt

Sestava: Langer  - Šiman (55´ČK), Studeník, Svoboda  -  Schwarz T., Müller, Procházka, Lomoz  -  Salay, Grunt, Doboš (60´Palocsányi)

V sobotu 6. září přivítáme na svém hřišti rezervu BU Nového Sedla. Začátek je v 17,00 hod. Jako předzápas se od 14,30 hod představí nově tvořený tým starších žáků, který hostí Oss Lomnici. V neděli 7. září se můžete přijít podívat na první zápasy našich nejmladších nadějí. Ti začínají svůj turnaj v 10,00 hod.

"wsch"

Diskusní téma: Spartak Horní Slavkov "B": SK Kraslice - 2:3 (1:2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek