Slavoj Kynšperk B : SK Kraslice - fotbal - 0:4 (0:2)

V úvodním utkání nové sezony Okresního přeboru se představilo mužstvo dospělých na půdě Kynšperku B, tedy týmu který v loňské sezoně získal jen o několik málo bodů méně než Kraslice.

Kraslice se ujali vedení ve 31. minutě, když Procházka vystihl rozehrávku soupeře, s trochou štěstí prošel přes dva obránce, dostal se sám před brankáře a pohodlně uklidil míč k tyči - 0:1. Druhou branku přidal ve 35. minutě po rohovém kopu Procházky Studeník, když hlavičku Diffoa brankář pouze vyrazil a "Studna" míč s přehledem dorazil do sítě - 0:2. Další branka padla v 59. minutě, kdy Lomoz našel nabíhajícího Doboše, který levačkou střelou do protipohybu brankáře zvýšil již na 0:3. V 89. minutě zahrávali domácí pokutový kop po faulu kapitána Svobody, ale domácí útočník branku netrefil. Chvíli na to Kraslice ještě jednou skórovaly, když Lomoz vysunul Sallaye, domácím obráncům se míč zamotal mezi nohama, odrazil se před nohy kraslického útočníka a ten lehce doklepl do branky - 0:4. Za zmínku jistě stojí, že na posledních 5 minut zápasu z důvodů vysoké marodky nastoupil za Kraslice jejich padesátiletý trenér Walter Schwarz.

Branky: Procházka, Studeník, Doboš, Sallay

Sestava: Langer - Svoboda, Studeník, Šiman - Lomoz, Müller, Procházka, Palocsányi - Diffo, Doboš, Grunt. Střídali: Račko, Sallay, Schwarz

videozáznam z utkání můžete shlédnout zde:

V příštím zápase se Kraslice utkají v sobotu 23.8.2014 od 17:00 v derby proti Šindelové. Zveme všechny naše příznivce, aby nám přišli fandit, dali si pivko a grilovanou klobásku.

tp