SK Kraslice : FK Jindřichovice - 6:3

Po prudkém odpoledním dešti se v sobotu 24.5. již za slunečného počasí představili hráči týmů, které spolu sousedí v tabulce - čtvrtí domácí SKF Kraslice a třetí FK Jindřichovice. Navíc se jednalo o derby, takže se očekával vyhecovaný zápas.

Od prvních minut utkání však bylo patrné, které mužstvo bude aktivnější a fotbalovější. Kraslice se snažily držet míč zatímco hosté se zakopali před svojí šestnáctkou a čekali na brejky. Kraslice daly již po pár minutách první gól, když se sám před brankářem objevil Grunt a nadvakrát dopravil míč do sítě - 1:0. Bohužel poté jakoby Kraslice přestaly hrát a hosté se několikrát dostali až před Zadňančina. Po jednom rohovém kopu se hosté dokázeli vyrovnatí, když si defenziva Kraslic dobře neporadila s centrem kopnutým na přední tyč - 1:1. Tento kop hosté během utkání vyzkoušeli ještě několikrát, ale naštěstí se z toho další gól neurodil. Kraslice i po vyrovnání hostů stále tlačily, ale doplácely na špatnou finální přihrávku či nemohoucnost v zakončení. Naštěstí měl střelecký den Grunt a po pěkné rychlé akci nedal přízemní střelou brankáři šanci - 2:1. Do přestávky daly Kraslice ještě jeden gól, když své centimetry a kila zužitkoval veterán Kričfaluši, který ač bráněn dvěma protihráči, dokázal po centru z pravé strany dopravit míč do sítě - 3:1.

Do druhého poločasu nastoupili krasličtí podobně jako do toho prvního - vstřelili rychlý gól. Po přímočaré akci se míč dostal k Lomozovi, který ač v záklonu a pádu, dokázal vystřelit a balon zapadl k pravé tyčce - 4:1. Během dalších minut Kraslice stále tlačily a hosté hrozili pouze z ojedinělých rohových kopů, ale Zadňančin v brance Kraslic nemusel likvidovat žádnou velkou šanci. Naopak gól přidaly Kraslice, když z pravé strany zatáhl míč do vápna Schwarz, jeho střelu brankář vyrazil a pro Palocsányho nebyl problém dopravit merunu do prázdné branky - 5:1. Následně z ojedinělé akce dali branku i hosté, kteří využili zaváhání Müllera se Studeníkem a Havlík s přehledem zakončil - 5:2. Do konce zápasu padly ještě dvě branky - po jedné na každé straně. První se po rychlé akci prosadil Filandr - 6:2 a poté opět po hrubé chybě kraslické obrany završil svůj hattrick hostující Havlík - 6:3. 

Branky: Grunt 2, Palocsányi, Kričfaluši, Filandr, Lomoz. Sestava: Zadňančin - Šiman, Studeník, Svoboda - Lomoz, Müller, Procházka, Diffo - Grunt, Kričfaluši, Doboš. Střídali: Schwarz, Salva, Palocsányi, Filandr

Tímto vítězstvím Kraslice dotáhly svého soupeře na rozdíl jediného bodu. Navíc Kraslice odehrály o 3 zápasy méně. Následující týden Kraslice zajíždí 2x na hřiště týmů, které jsou v dolní polovině tabulky. Nejprve odehrají ve čtvrtek 29.5. od 18:00 odložený duel v Krásnu a poté v neděli zajíždí na hřiště předposledního Dolního Rychnova "B".

"tp"

Diskusní téma: SKF Kraslice : FK Jindřichovice - 6:3

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek