SKF Kraslice "A" - Slavoj Kynšperk 2 : 2 (1 : 1)

Hodnocení trenéra :
    O poznání lepší výkon, než minulou sobotu v Dalovicích jsme podali proti poměrně kvalitnímu týmu Slavoje Kynšperk. Je pouze škoda, že nasazení a bojovnost nebylo nakonec zúročeno 3 body. Věděli jsme, že nás čeká soupeř, jehož útočná  fáze je jednou z nejlepších v celé soutěži. Dobrým krytím ve středu pole i kvalitní hrou obrany jsme hosty do žádných zásadních gólových šancí nepouštěli. Naopak jsme to byli my, kdo několikrát provětral obranu Slavoje. Přesto jsme inkasovali takřka polovlastní gól, který naštěstí naše hráče nezlomil a v zápětí díky důslednému napadání L. Doboše, který vystihl nepřesnou přihrávku stopera jsme srovnali stav na 1 : 1.

    Po změně stran přišel nápor našeho týmu, který neměl příliš dlouhého trvání. Hosté se ujali taktovky a na konci této asi 20 minutové fáze přišel trest v podobě pokutového kopu. Hostující Lhota se nemýlil. I přes to jsme opět zvedli hlavy a díky Jurovi Rozsívalovi jsme také ze značky pokutového kopu vyrovnali. Pak jsme mohli zápas po několika slibných šancích rozhodnout, ale nedovolila nám to naše tradiční neschopnost v koncovce. I přes další domácí ztrátu je nutno tým za snahu i bojovnost pochválit.
    V posledním zápase dojde na derby zápas s našimi sousedy z Rotavy. Zápas se hraje tuto sobotu od 13,30 hodin.

Sestava:  Kemr, Šiman, Müller, O. Rozsíval, Salay, J.Rozsíval, Lomoz, Lavrenčík, Procházka (85´Reger), Doboš (62´Kurtin), Němec (75´Svoboda)
Připraven : Schwarz T.
Trenéři : Schwarz W., Maleček J.
Ved. mužstva : Pokorný M.
Branky : Doboš L., Rozsíval J.

Diskusní téma: SKF Kraslice "A" - Slavoj Kynšperk 2 : 2 (1 : 1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek