SK Kraslice : TJ BU Nové Sedlo "B" - 3:2 (1:1)

Nevyrovnanost výkonů zatím provází kraslický tým v dosavadním průběhu podzimní části soutěže. Zatímco venkovní zápasy zvládl poměrně ucházejícím způsobem, ty domácí  byly jedno velké trápení. Pouze malou omluvou snad může být neuvěřitelná marodka, která zatím kraslický tým sužuje. V sobotním zápase chybělo 6 hráčů, když jako jediný na střídání byl 50-letý "bažant" W. Schwarz. A bohužel ani v dalším zápase to nebude s personální četností kádru lepší.

Samotné utkání začalo náporem domácího týmu a již ve třetí minutě nás poslal do vedení Ota Salay - 1:0.  I nadále jsme byli lepším týmem, který si udržoval herní převahu. Hosté se převážně spoléhali na dlouhé nákopy, které směřovaly na jejich rychlé útočníky. Většinu těchto pokusů se však dařilo zastavovat v poslední době dobře hrajícím stoperem Tomášem Studeníkem. V polovině první půle jsme při postupném útoku vyrobili hrubku na soupeřově polovině a hosté podnikli rychlý výpad do nezajištěné domácí obrany, zakončený pěknou střelou, která znamenala vyrovnání  -  1:1. Od této chvíle se někteří naši hráči začali bát hrát fotbal, alibisticky se schovávali a tím dovolili průměrnému soupeři herně vyrovnat i průběh zapasu. Když se k tomu přidala i herní nekvalita v podobě velkého množství zkažených jednoduchých přihrávek, měli jsme tu ze strany domácího týmu výkon, který musel štvát i ty pozitivně laděné fanoušky.

Druhý poločas začal jako ten první  -  hned zkraje jsme dali rychlou branku, kdy po centru Oty Salaye se prosadil hlavou Luboš Doboš  -  2:1. Vzápětí se ukázalo, jak je okresní přebor často neregulérní soutěž, kdy tzv. "pomezní rozhodčí -  laici" rozhodují výhradně ve prospěch svého týmu. V tomto případě zcela regulérní gól Oty Salaye změnil verdikt tohoto "pomezního srdcaře" v náš neprospěch. Ani to však není omluva na další pokračování matného výkonu domácího týmu. Zlomový okamžik přišel v cca 75´min, kdy po faulu Slávy Lomoze na pronikajícího útočníka hostí nařídil  zaskakující rozhodčí - laik Jirka Maleček penaltu. Hostující Kubelka však vysoko přestřelil a daroval tak špatně hrajícím domácím naději na 3 body. Tato naděje se potvrdila o chvíli později, kdy David Palocsanyi šel důrazně do koncovky a trochu se štěstím prostřelil jinak dobře chytajícího gólmana hostí  -  3:1. Ani to však neukončilo trápení kraslického týmu. Zanedlouho snaživí hosté snižují na 3:2 a utkání se tak dohrává v nervózní atmosféře. Na skončeném zápase bychom nenašli v podstatě nic pozitivního, z kraslických podal nejlepší výkon na hřišti pan rozhodčí - laik Jiří Maleček, který zápas odřídil s přehledem a objektivně. (nejmenovaný delegovaný arbitr z Chebska nedorazil).

V dalším utkání se A-tým opět představí na domácím hřišti, kdy v sobotu 13.9. hostí tým Bukovan. Začátek je v 17,00 hodin. V předzápase se představí starší žáci, kteří hostí od 14,30 hod taktéž mužstvo Baníku Bukovany.  

Branky : O.Salay, L.Doboš, D. Palocsanyi

Sestava SK Kraslice : Langer  - Račko, Studeník, Svoboda  -  Schwarz T., Müller, Lomoz, Palocsanyi  -  Salay, Grunt, Doboš (88´Schwarz W.)

"wsch"

Diskusní téma: SK Kraslice : TJ BU Nové Sedlo "B" - 3:2 (1:1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek