SK Kraslice - fotbal : TJ Baník Bukovany - 7:3 (4:2)

V pátém kole okresního přeboru mužů se na kraslickém hřišti utkal první s posledním týmem tabulky. I když v noci na sobotu velmi intenzivně pršelo, hrálo se za pěkného počasí na velmi dobrém trávníku.

Od prvních minut si šly Kraslice za vítězstvím a svého soupeře jasně přehrávaly. Již v páté minutě utekl po levé straně Grunt, centrem našel před brankou Salaye a ten hlavou zavěsil - 1:0. O několik minut později našel krásným pasem Müller naběhnuvšího Lomoze, ten přehodil brankáře a pohodlně doklepl do sítě - 2:0. Přibližně po 20ti minutách Kraslice vyšachovaly hostující obranu, když Müller vybídl ke skórování Procházku, který místo zakončení našel volného Salaye, jenž snadno zakončil do odkryté branky - 3:0. Po pár minutách si poslední dva jmenovaní vyměnili role, ale Procházkovi v zakončení zabránil hostující faul a z nařízené penalty Lomoz navýšil již na 4:0. Bohužel pohodlné vedení kraslické lehce uspalo a tak se hostům ještě do přestávky podařilo po dvou pěkných akcích snížit na 4:2. Během prvního poločasu měly Kraslice i mnoho dalších šancí, které ale zůstaly nevyužity. Dokonce vstřelily další dvě branky, které ale nebyly uznány. Hlavičku Svobody zastavil ofsajd a branka Doboše nebyla uznána z důvodu předchozího těsného opuštění hrací plochy.

Do druhého poločasu nastoupili krasličtí opět velmi aktivně, ale zvýšit náskok se jim z počátku nedařilo. Až v 60té minutě se k přímému kopu postavil Grunt a dělovkou nedal brankáři šanci - 5:2. Hosté ve druhé půli hrozili především z brejků a jeden z nich se jim podařilo v 65té min. proměnit, když po narážečce snížil hostující útočník střelou z poza vápna na 5:3. Chvíli nato byl jeden z hráčů Bukovan za řeči proti rozhodčímu po druhé žluté kartě vyloučen. Poté již přišly chvíle kapitána Svobody. V 72 minutě po narážečce přízemní křižnou střelou klasickým angličanem zvýšil na 6:3. A neuvěřitelné se stalo skutkem o pár minut později, když opět Svoboda (jinak velmi sváteční střelec) po pěkném rohu Grunta zvýšil hlavičkou již na 7:3. Do konce zápasu měli krasličtí ještě další velké šance, ale Palocsányi sám před brankářem nedal, Schwarz W. místo aby nahrával, tak z úhlu zakončoval a v poslední minutě neprostřelil z bezprostřední blízkosti brankáře Salay. I proto skončil zápas vítězstvím Kraslic "pouze" 7:3.

Branky: Salay 2, Svoboda 2, Lomoz 2, Grunt

Sestava: Hofman - Račko (45´Schwarz T.), Bolen, Svoboda - Lomoz, Müller, Procházka, Palocsányi - Doboš, Grunt (80´Schwarz W.), Salay.

V předzápase se představil tým starších žáků též proti Bukovanům a zvítězil 4:2, když branky dávali Knop 2 a Kabelka 2.

V příštím zápase se představí mužstvo mužů v sobotu 20.9.2014 od 16:30 na půdě Krásna.

"tp"

Diskusní téma: SK Kraslice - fotbal : TJ Baník Bukovany - 7:3 (4:2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek