SK Kraslice - fotbal : Oss Lomnice "B" - 8:2 (4:1)

Zápas začal tradičním náporem Kraslic. Již po dvou minutách šly Kraslice do vedení, když si Procházkův rohový kop srazili hosté do vlastní sítě - 1:0. Po 10ti minutách vybídl Müller ke skórování Studeníka, ten ale nezištně našel úplně volného Salaye, který se sám před brankářem nemýlil - 2:0. Hráči Kraslic byli všude dřív a na hostující branku se valil jeden útok za druhým, ale další góly nepřicházely, když spoustu střel zneškodnil hostující brankář. Kraslice daly Procházkou po 20ti minutách další branku, ale pro údajný ofsajd nebyla uznána. Až po půl hodině hry přešli Doboš se Salayem u postranní lajny dva obránce, druhý jmenovaný nacentroval a osamocený Procházka se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 3:0. O chvíli později našel dlouhým pasem Müller Procházku, který nacentroval před bránu a Doboš z velmi těžké pozice uklidil míč do protipohybu brankáře - 4:0. Chvíli před poločasem přišla první nešťastná chvilka pro domácího Šimana, když poslal hlavičkou "malou domů" mimo dosah brankáře Langera a tak se šlo do kabin za stavu 4:1.

Druhá půle začala stejně jako první, když se po pár minutách prosadil ve vápně Salay a klasickým angličanem zvýšil na 5:1. Netrvalo dlouho a Kraslice zvýšily, když nepovedenou střelu Doboše dopravil do sítě kapitán Svoboda - 6:1. Poté přišla druhá nešťastná chvíle Šimana, když tentokráte nohou neposlal "malou domů" přímo do brány, ale velmi zavařil brankáři Langerovi, který musel hostujícího útočníka faulovat a hosté z penalty snížili - 6:2. Poté se Kraslice snažily co nejvíce držet míč a občasně ohrozit branku hostí. Čtvrt hodiny před koncem byl faulován ve vápně Doboš, ale sám dotyčný penaltu neproměnil. Chvíli na to si to ale vynahradil, když mu před prázdnou klec hostí naservíroval balon Lomoz a Doboš se nemýlil - 7:2. Konečný výsledek určil Salay, když se krásně položil do centru Schwarze a gólem z voleje završil svůj hattrick - 8:2.

Branky: Salay 3, Doboš 2, Procházka, Svoboda, vlastní

Sestava: Langer - Rozsíval (55" Palocsányi), Bolen, Šiman (65" Schwarz) - Lomoz, Müller, Procházka, Svoboda - Salay, Studeník, Doboš (70" Grunt).

V příštím kole nás čeká další nevyzpytatelný soupeř, když zajíždíme na půdu na podzim dobře hrající Svatavy. Hraje se v sobotu 18.11. od 15:30.

V předzápase prohráli starší žáci s vedoucím týmem soutěže z Plesné jasně 3:9, když góly dávali Knop 2 a Slovjak.

"tp"