SK Kraslice-fotbal : Horní Slavkov "B" - 2:0 (1:0)

Ve druhém kole jarní části soutěže se střetly domácí Kraslice s třetím týmem soutěže - Horním Slavkovem "B". Oba týmy měly problémy se sestavou, hostů přijelo přesně 11 a Kraslice na tom nebyly z různých důvodů o moc lépe. V základní sestavě Kraslic se tak představil teprve patnáctiletý Péťa Müller a musím říct, že si vedl velmi dobře.

Od prvních minut Kraslice vlétly na svého soupeře a chtěly rychle vstřelit branku, jenže jejich střelecká neproduktivita z podzimu se přenesla i do jara. Postupně zahazovaly jednu šanci za druhou, tu tyč, tu nastřelení brankáře, tu rána vedle apod. A tak mohl přijít trest, když Bolenovu rozehrávku zachytil hostující útočník a šel zboku sám na brankáře Hofmana, ten ale výborně vyběhl a šanci zneškodnil. Nakonec krasličtí přeci jen gól dali, když se k odraženému balonu dostal volný Salay a ne příliš povedenou střelou k tyči překonal brankáře - 1:0.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první, Kraslice tlačily a povětšinou měly míč na svých kopačkách a hosté byli v obraném bloku před svojí bránou a čekali na brejky. Uklidňující druhý gól vstřelil opět Salay, to když domácí předvedli pěknou akci po pravém křídle a Procházka přesným centrem našel našeho snajpera, který měl spoustu času na přípravu a propálil brankáře - 2:0. Jelikož hosté byli ve druhé půli naprosto neškodní a domácí pokračovali v zahazování šancí, skončilo utkání tímto rozdílem.

Branky: Salay 2

Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Šiman - Schwarz T., Müller P. st., Procházka, Müller P. ml. - Salay, Svoboda, Doboš

Jelikož tým Chodov "B" opět prohrál, máme na čele tabulky již 9ti bodový náskok. V příštím kole se představíme v neděli 5.4. od 15:00 na půdě Nového Sedla "B".

"tp"