Rozloučení se sezonou se příliš nepovedlo. Kraslice uhrály jen bod.

Před utkáním přišel prudký déšť, což částečně ovlivnilo celý zápas, protože trávník hodně klouzal. Kraslice byly favoritem a chtěly se před svými fanoušky rozloučit dobrým výkonem a výhrou, což se bohužel nestalo. Problém byl už v základní sestavě, protože se před koncem soutěže domácím nedostávalo hráčů, muselo nastoupit vše co mělo ruce i nohy. Nakonec se podařilo poskládat alespoň těch 11 lidí, ale to výkon Kraslic neomlouvá, protože základní osa týmu byla stále stejná, jako prakticky celý rok.
 
Od začátku byli domácí aktivnější, drželi balon, ale k bráně hostů se dostávali jen sporadicky. Hosté hrozili z rychlých protiútoků. Když už se domácí do šance přeci jen dostali, chyběl buď jeden krok, lepší přihrávka nebo v případě mladého M.Müllera zkušenosti. Zákonitě přišel trest, když Kynšperk rychlou kolmicí ve 25 minutě překonal domácí obranu a vstřelil první gól - 0:1. To byla voda na mlýn hostů, kteří začali ještě víc bojovat a kluzký terén jim k tomu napomáhal. Kraslice si do konce půle vytvořily ještě pár šancí, ale bohužel branku nevstřelily. Mimo hlavičkoval P.Müller st. i Salay.
Do druhého poločasu nastoupily Kraslice aktivně a přimáčkly svého soupeře před jeho bránu, avšak kýžený gól stále ne a ne dát. Branka byla tentokrát hodně malá, protože prakticky všechny domácí střely létaly nad či mimo. Postupně bylo vidět, že se domácí začínají utápět ve své bezmocnosti a naopak Kynšperk mohl potrestat občasné zaváhání otevřené obrany domácích. Nakonec přeci jen přišlo vysvobození, když si na roh Procházky naběhl P.Müller st. a hlavou překonal hostujícího brankáře - 1:1 (85. minuta). Do konce už Kraslice stihly pouze Bolenovu střelu ze 30ti metrů, která jako většina kraslických střel letěla nad bránu.
 
Utkání tak dospělo k penaltám. Za Kraslice první 4 hráči proměnili (P.Müller st., Procházka, Schwarz, Bolen), zatímco Kynšperk jednou nedal. Salay tak mohl rozhodnout o výhře domácích, avšak stejně jako před čtrnácti dny nedal. Panalty tak dospěly k náhlé smrti - hostující hráč proměnil, naopak kraslický Šiman zkoušel vyšvihnout Antonína Panenku, ale lob šel mimo. Kraslice tak poslední zápas prohrály v penaltách 4:5.
 
Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Šiman - Schwarz, P.Müller st, Procházka, P.Müller ml. - Diffo, Salay, M.Müller 
Branky: P.Müller st.
 
Bohužel naše výkonnost šla ke konci soutěže dolu, což trochu kazí dojem z celé sezony, ale důležité je, že jsme splnili cíl, který jsme si před sezonou uložili. A to byl postup do 1.B třídy. Cíl splněn a už se můžeme těšit na novou výzvu.
 
"tp"