První výhra!

SK Kraslice-fotbal „A“ : FK Loket – 4:1 (1:1) 24.8.2019

K úvodnímu domácímu utkání k nám zavítal tým z Lokte. Od úvodu se hrál se zápas. Naše mužstvo mělo více míč na kopačkách, ale hosté byli nebezpeční z přesných nákopů za naši obranu. První branka padla po výborné práci Sedláčka, který vybojoval balon, předal ho Procházkovi, který kolmicí za obranu vybídl k samostatnému úniku Dočkala. Tomáš se z nájezdu nemýlil a tak jsme vedli 1:0. Ne dlouho! O minutu později propadl za naše obránce nákop hostů a Faber se před Svobodou též nemýlil – vyrovnáno 1:1. Do konce poločasu jsme byli aktivnější, avšak bez výraznější šance.

Do druhého poločasu trenéři změnili rozestavení a naší hře to pomohlo. V 63 minutě zatáhl míč po straně Müller, krásným centrem našel hlavu Dočkala, který zblízka přidal druhý gól. Za 4 minuty jsme náskok zvýšili, když šel míč po ose Seidl, Kurtin, Šrámek, Sedláček a posledně jmenovaný sám před brankářem uklidil míč k tyči. Hosté během druhé půle několikrát zahrozili z rychlých brejků, ale Svoboda jim již další branku nedovolil. Konečné slovo mělo tak naše mužstvo. V 85 minutě poslal dlouhý balon za obranu Procházka. Lomoz míč potáhl, aby ho pak nahrál na velké vápno střídajícímu Hruškovi, který střelou k tyči rozvlnil síť a dal výsledku konečnou podobu 4:1.

Sestava: Svoboda – Seidl, Hudák (46´Lomoz), Studeník ©, Palocsányi – Procházka - Müller, Šrámek, Kurtin, Sedláček (70´Hruška) – Dočkal

K příštímu utkání jedeme v sobotu 31.8.2019 do Dolního Rychnova, kde se od 10:15 střetneme s místním týmem.

První zápas odehrálo též naše „B“ mužstvo. Ve Vojtanově prohrálo, když ještě v poločase vedlo po brankách Větrovce a Böhma 0:2. Bohužel ve druhé půli domácí zápas otočili na konečných 4:2.

Představili se i naši nejmenší. Mladší přípravka doma porazila Sokolov „C“ 12:9. Především zpočátku bylo vidět, že letní pauza byla dlouhá a je na čem pracovat.

„tp“