První domácí utkání v sezoně 2021/2022

Tak a je to tady. První domácí zápas mužů v tomto ročníku. Již tuto sobotu 28.8. přivítáme od 14:00 na našem hřišti silnou Skalnou.

Důležité upozornění !!! Vzhledem k platným nařízením ministerstva zdravotnictví a fotbalové asociace se mohou utkání jako diváci účastnit pouze osoby, které nevykazují příznaky onemocnění Covid-19 a zároveň splňují podmínky bezinfekčnosti (viz níže).

Aktuální podmínky pro účast všech osob na utkání (osob přímo se účastnících i diváků):

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s

negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

c) osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží jej národním certifikátem o provedeném očkování, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní, nebo

e) osoba na místě podstoupí preventivní antigenní test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem.

Test pro samotestování bude možnost zakoupit za 50 Kč u pokladny.

Děkujeme za pochopení