Prospaná první půle a zbytečné góly = další venkovní porážka

TJ Dynano Krajková : SK Kraslice-fotbal – 5:4 (3:1)

Branky: 9. J. Švandrlík , 29. J. Švandrlík , 33. M. Majzner , 59. M. Majzner , 62. J. Švandrlík - 24. T. Dočkal , 49. T. Dočkal , 85. O. Salay , 86. O. Salay

 

No, co k tomu napsat? Bohužel jsme tento vypjatý zápas nezvládli a dle mého názoru zbytečně ztratili body.

Na velmi špatném hřišti jsme chtěli jít rychle do vedení, abychom hráli trochu v klidu. Bohužel opak se stal pravdou a po dobrém zahrání standartní situace šli domácí rychle do vedení. Nám se nedařilo, jako bychom ještě spali. Na naši obranu domácí tlačili, naštěstí vcelku odolávala. Postupně jsme se zlepšovali a i my si vytvořili nějaké šance. Bohužel například Salay měl hodně smůly. Nakonec se nám přeci jen podařilo vyrovnat, když se po rohu trefil kanonýr T.Dočkal. Od té doby jsme byli o trochu lepší, avšak po zbytečném vyběhnutí Hofmana a následné shrumáži ve vápně šli domácí opět do vedení. Bohužel o pár minut později neudržel Hofman dalekonosnou střelu a domácí útočník pohodlně zakončil – 3:1.

Do druhé půle jsme šli s cílem něco se zápasem udělat. A vše vypadalo nadějně, když opět T.Dočkal nádherně snížil střelou do šibenice na 3:2. Bohužel nás srazili rychlé dvě branky domácích. Nejprve opět po standartce a pak po špatném vyběhnutí střídajícího Svobody vedli domácí již 5:2. Musím ocenit, že jsme nesložili zbraně a snažili se až do konce, i když někdy ta snaha nebyla vynaložena úplně dobře. Nicméně v závěru zápasu se nám podařilo dvěma brankami Salaye snížit až na 5:4, ale bylo to až příliš pozdě. Vyrovnat se nám již nepodařilo.

Dnešní prohra velmi mrzí, hlavně prospaná první půle. Nemá asi cenu vymlouvat se na velmi špatný terén a k hlavnímu rozhodčímu se raději ani nebudu vyjadřovat, ale bohužel jsme dostali laciné branky a vstřelili jich méně. Tak to bohužel je. Musíme zvednou hlavy a příští týden se pokusit vyhrát se Skalnou. Přijďte nás podpořit. Hraje se v neděli 23.10. od 14:00 na našem stadionu.

Sestava: Hofman (46´Svoboda) – Lomoz (72´Müller), Doboš, Studeník, Šalda – Schwarz, Odvárko (61´R.Dočkal), Palocsányi – T.Dočkal, Procházka, Salay

„tp“