Oss Lomnice "B" : SK Kraslice - 0:1

Ve druhém kole jarní části okresního přeboru mužů zavítalo mužstvo Kraslic na půdu Lomnice "B" a byl to o poznání těžší zápas než předchozí kolo proti Březové "C", který Kraslice vyhrály 7:1. Bohužel si to těžší udělali krasličtí z části sami, když byli v zápase nedisciplinovaní a dostali zbytečné žluté karty za řeči proti rozhodčímu - Procházka, Müller. Zatímco u prvně zmiňovaného to nemělo jiné důsledky, než že bude platit pokutu do klubové pokladny, tak ten druhý dostal ještě jednu žlutou kartu za faul a musel předčasně do sprch. Shrňme ale zápas od začátku.

Úvod zápasu patřil jednoznačně Kraslicím, když obsadily polovinu soupeře. Již ve třetí minutě po dobrém napadání získal Palocsányi míč pro Kričfalušiho, který z hranice pokutového území vystřelil levačkou k tyči a nedal bránkáři domácích šanci - 0:1. Poté měly Kraslice jěště další šance, když balón lítal do vápna tu z levé, tu z pravé strany, ale žádná ze šancí nebyla využita. O gól si říkala především Palocsányho teč centru hlavou, která se otřela o tyč nebo Procházkův přízemní rohový kop, který Kričfaluši na přední tyči chytře pouštěl za sebe, jenže chyběl důraz hráčů ve vápně a tak z toho nic nebylo.

Přibližně po 25 minutách přišel rozhodující moment zápasu, když po druhé žluté kartě za faul na polovině hřiště dostal červenou kartu Müller. Od této chvíle se začali osmělovat i domácí a chvíli před koncem poločasu měli dvě velké šance, když po chybě Svobody ve vlastním vápně nejprve nastřelili břevno a následnou dorážku zlikvidoval Zadňančin. Poločas tak skončil 0:1.

O poločasové přestávce trenér Schwarz trochu přeskupil rozestavení hráčů Kraslic, když reagoval na nastalou situaci a do druhé poloviny šlo mužstvo s taktikou důsledného bránění a čekání na nějaký ten brejk.

Ve druhém poločase domácí zatlačili hosty na svojí polovinu a měli i několik slibných šancí, ale buď jim chyběl klid v zakončení nebo jejich šanci zlikvidoval výborný Zadňančin v brance Kraslic. Druhý poločas nebyl v podání Kraslic příliš o fotbalu, jako hlavně o bojovnosti, přesto si i hosté vytvořili pár slibných příležitostí. Především pěkná byla akce Patrika Filandra, který zatáhl míč do šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel naběhnutého Grunta, jenže jeho pravačku bravurně zneškodnil domácí brankář. Několik minut před koncem mohl definitivně rozhodnout Lomoz, který se ocitl sám před brankou, jenže jeho střela skončila těsně vedle tyče domácích. V úplném závěru měli domácí pár standartek, ale žádná z nich se neujala a tak zápas skončil výhrou Kraslic 0:1.

Jak jsem psal již výše, tento zápas byl o něčem jiném, než zápas před týdnem. Moc fotbalového tam nebylo (za což mohlo i nepříliš dobré hriště), ale především se bojovalo a byla spousta osobních soubojů, které stály spoustu sil. I když krasličtí diváci, kteří se dorazili v krásném počasí podívat na zápas, tvrdí (pravdivě), že z toho doslova bolely oči (výrok mladého Kričfalušiho), hráči zaslouží pochvalu, že zápas odbojovali a dotáhli ke třem bodům. Skvělý výkon předvedl především brankář Zadňančin, který v důležitých chvílích svůj tým podržel. Sestava: Zadňančin - Račko, Studeník, Svoboda (C) - Schwarz, Müller, Procházka, Lomoz - Diffo, Kričfaluši, Palocsányi. Střídali: Filandr, Grunt, Hofman.


Ve stejný den a stejný čas se také představili starší hráči Kraslic na hřišti Královského Poříčí. Krasličtí vezou domů cennou výhru nad čtvrtým týmem soutěže, když vyhráli 1:2. Branky Kraslic vstřelili Vojta Košař a Denis Janeček.


"tp"

Diskusní téma: Oss Lomnice "B" : SKF Kraslice - 0:1

Cheap FIFA Coins:FIFA 2014 qgndjeup dvkusfqi ogxrf syypagy


hodnocení

Můj kiks bil do očí takže Prdka má u mě nějakého panáčka.....jinak ubojovaný zápas ovlivněn červenou kartou, která nás naštěstí nestála body

Hodnocení

Dobře zhodnocené, pouze bych byl mírnější u těch bolavých očí. Myslím, že zápas bychom rozhodli dříve, nebýt absolutně zbytečný červený karty.

Přidat nový příspěvek