Neustále jsme dotahovali, ale nakonec jsme zvítězili na penalty!

TJ Spartak Chodov B : SK Kraslice-fotbal – 4:4 (2:1) PK 2:3         9.6.2019

V posledním venkovním zápase jsme se představili na půdě silného Chodova „B“. Prvních 30 minut byli aktivnější domácí a již v 6 minutě šli do vedení. Svoboda neudržel v rukavicích centr ze strany a Baroň vsítil pohodlně vedoucí branku. V 16 minutě bylo vyrovnáno. Krásnou akci mezi Sedláčkem a Dočkalem zakončil do odkryté branky Lomoz – 1:1. Postupně jsme srovnali i hru, a když už jsme začali přebírat iniciativu a vytvářet si další šance (největší měl Dočkal, který šel sám na brankáře, ale netrefil branku) udeřilo na druhé straně. Naše obrana lehce zaspala a na vápně volný Lembacher nedal střelou k tyči Svobodovi šanci – 2:1. V závěru první půle měl ještě další velkou šanci Dočkal, ale prováhal nejlepší čas k zakončení.

Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi a brankami na obou stranách. Nejprve se nám hned ve 46 minutě podařilo vyrovnat. Dočkal našel krásným pasem Sedláčka, který z osamoceného úniku prostřelil Karpíška – 2:2. V 62 minutě šli domácí opět do vedení, když využili nedorozumění v naší rozehrávce a Bečvář snadno skóroval. V 69 minutě padly hned 2 branky. Nejprve po samostatné akci srovnal Dočkal, aby vzápětí vrátil domácím vedení Lembacher. Naštěstí se nám podařilo i napočtvrté vyrovnat. Na centr Dočkala ze 73 minuty si naběhl střídající Daniš a hlavou rozvlnil síť. V závěru byly šance na obou stranách. Tu největší měli však domácí, když po faulu Studeníka kopali penaltu, avšak trefili pouze břevno. O vítězi tak rozhodly až pokutové kopy. V nich se více dařilo našemu mužstvu a tak jsme si z Chodova odvezli cenné 2 body.

Sestava: Svoboda – Seidl, Hudák, Studeník ©, Hruška – Lomoz, Šrámek, Procházka (53´Daniš), Sedláček – Dočkal, Müller (29´Palocsányi).