Na závěr podzimu zůstaly tři body doma

SK Kraslice - fotbal : TJ Spartak Horní Slavkov - 4:1 (3:1)

Branky: 4. T. Procházka , 31. O. Salay , 35. L. Doboš , 57. T. Dočkal - 19. M. Vedana

...

V posledním zápase podzimní části sezony se na našem hřišti představil třetí tým tabulky Horní Slavkov.

Úvod zápasu nám po dlouhé době vyšel a hned ve čtvrté minutě využil Procházka nepřesného výhozu hostujícího brankáře a střelou z dálky uklidil míč pod břevno – 1:0. Postupně se hra vyrovnala a hostům se podařilo po pěkné akci před naším vápnem vyrovnat, když se sám před Svobodou nemýlil Vedana. Zvýšit náš náskok mohl Studeník, ale nadvakrát zblízka nepropálil brankáře. To se povedlo až Salayovi, kdy mu krásný centr předložil Palocsányi po předchozí kombinační akci u lajny – 2:1. Dvoubrankový náskok nám o chvíli později zařídil Doboš, který zužitkoval nahrávku Procházky a sám před brankářem se nemýlil – 3:1.

Druhý poločas se nesl ve znamení zvýšené aktivity hostujícího celku a našich rychlých brejků. Hosté se ale těžko dostávali přes naši zahuštěnou obranu a naopak jsme to mohli být my, kteří zvýší náskok, ale Salay svůj brejk neproměnil a Müllera zastavil zvednutý praporek pomezního. Náš náskok navýšil až Dočkal, který zužitkoval přihrávku Müllera. Hosté se do šancí příliš nedostávali a tak jsme dotáhli zápas do vítězného konce s výsledkem 4:1.

Důležité tři body tak zůstaly doma a po podzimní části máme na kontě dobrých 21 bodů. Škoda některých zbytečných proher, ale takový je fotbal. Nyní nás čeká zimní pauza, ve které se pokusíme co nejvíc potrénovat, abychom v jarní části sezony měli nejméně podobné výsledky jako teď na podzim.

Sestava: Svoboda - Šiman, Studeník, Doboš, Šalda - Lomoz, T.Procházka, Palocsányi (81´L.Procházka) - Müller (61´Odvárko), Dočkal, Salay

Ještě bych tímto chtěl vyzdvihnout naše diváky, kterých chodí na zápasy jednoznačně nejvíce z celé soutěže. Za tuto podporu moc děkujeme. Snad jsme se jim alespoň trochu odvděčili našimi výkony.

„tp“