Na úvod jara remíza !

TJ Sokol Lázně Kynžvart : SK Kraslice-fotbal – 0:0 (0:0), pen: 5:4.

Od začátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal a na obou mužstvech bylo vidět nerozehranost po zimní přestávce. Navíc terén byl velmi těžký a příliš nepřispíval nějaké kombinační hře. Prvních 30 minut bylo přeci jen o něco lepší naše mužstvo, nicméně chyběla přesnější finální fáze. Své šance nedotáhl Müller a Berdychovi se před brankářem zamotal míč mezi nohama. Poté se domácí zlepšili a mohli jít i do vedení, ale jejich kapitán sám před Svobodou mířil nad.

Ve druhém poločase to byl především boj a nakopávaná. Ovšem přibylo šancí. Na obou stranách se po shrumážích ve vápnech zatřáslo břevno. Vítězství mohl vystřelit našemu mužstvu Salay, ale po samostatném úniku trefil pouze tyč. V závěru zápasu mohli rozhodnout i domácí, ale na poslední chvíli zachránil skluzem Procházka alespoň bod.

Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá. Rozhodnout musely tedy pokutové kopy, ve kterých bod navíc získali domácí, kteří proměnili všechny penalty, naopak z našeho týmu nedal Lomoz.

Za zmínku určitě stojí, že se ve druhém poločase v dresu domácích podívali na hřiště i dva bývalí krasličtí hráči Sláva Tomeš s Martinem Zadňančinem.  

Sestava: Svoboda – Lomoz, Procházka T., Studeník, Procházka L. – Schwarz, Berdych, Palocsányi – T.Dočkal (75´Doboš), Müller (46´Salay), Grunt (66´Seidl)

 

Příští zápas hrajeme již na domácím trávníku. Přivítáme v neděli 2.4.2017 od 14:00 suverénního lídra soutěže celek 1.FC Karlovy Vary „B“ a budeme se pokud možno snažit odčinit vysokou porážku 9:2, kterou nám tento soupeř uštědřil na podzim.

Přijďte podpořit naše kluky, dát si pivečko a výbornou klobásku.