Marnost v Dolním Rychnově!!! - SK Dolní Rychnov B : SK Kraslice - 2:1

Co k tomu říct? Snad jen, že jednou to přijít asi muselo a že si za to můžeme sami. Někteří hráči zdaleka neodehráli v nedělním odpoledni ani svůj průměr (př. střední záloha a další) a bylo to na výkonu mužstva znát.

Ale od začátku. Úvod byl již tradiční, Kraslice se usadily na půlce domácích a kontrolovaly hru. Jenže opět se projevila stará známá nemohoucnost Kraslic před brankou. Spoustu příležitostí ke skórování měl Salva, ale bohužel většinou řešil situaci naopak než měl. Když měl nahrát, tak střílel a naopak. A když už vystřelil, tak netrefil branku. Další šanci měl Lomoz, jehož hlavičku parádním zákrokem zneškodnil domácí Kalabza, Filandr trefil břevno a spoustu dalších pěkných náběhů řešili krasličtí buď zbrklou přihrávkou anebo chyběl důraz v zakončení. A jelikož se domácí prakticky nedostávali za půlku, Zadňančin se v brance nudil a krasličtí byli tak neuvěřitelně neschopní dát gól, skončil poločas 0:0.

Druhý poločas pokračoval stejně jako ten první, ale Kraslice ne a ne dát gól. Je fakt, že hřiště bylo dost špatné a míče velmi odskakovaly od nohy. Po zhruba 15ti minutách se vydařila Kraslicím akce na jeden dotek na jejímž konci byl Studeník, který přízemní střelou otevřel skóre - 0:1. Bohužel, podobně jako v předchozím zápase v Krásně, se nepodařilo krasličtím zvýšit náskok (šance by byly, ale góly ne) a tak opět přišel trest. Po rychlém brejku se dostal do vápna domácí Sedláček a parádní křižnou střelou nedal Zadňančinovi šanci - 1:1. Bohužel to nebylo všechno a deset minut před koncem dokázali domácí po další rychlé akci zvýšit na 2:1. Kraslice byly evidentně zaskočeny a nervozita se jim lepila na kopačky. Vrhly všechno do útoku, ale nemohoucnost v zakončení pokračovala. Grunt střílel pánu bohu do oken, Filandr po pěkné akci 3 metry vedle a Procházka po pěkné nahrávce Grunta dával domácímu brankáři malou domů (lehká přízemní střela přímo doprostřed). Dokonce Studeník nedal ani šanci z největších a to pokutový kop, kterým mohl alespoň vyrovnat, ale Kalabza se opět vyznamenal. Do konce se již nic nestalo a tak Kraslice utrpěly první porážku v jarní části sezony. Výkon mužstva nebyl ani zdaleka ideální, ale i přesto mohly Kraslice v klidu vyhrát, jenže domácí jim uštědřili lekci z produktivity - 2 střely, 2 góly. Bohužel se nehraje na šance, ale na góly a fotbal po vápno je k ničemu, když není nikdo schopen dotlačit míč do sítě.

Sestava: Zadňančin - Svoboda, Kričfaluši, Doboš - Lomoz, Procházka, Studeník, Palocsányi - Salva, Grunt, Filandr. Střídali: Dočkal, Račko

Branky: Studeník

Osobní poznámka: Možná jsem až moc přísnej v hodnocení, možná ne, ale ještě pořád to ve mě vře a jsem velmi zklamanej nejen z výkonu mužstva, ale i z toho svého, který byl velmi špatný....:-(    Snad to příští týden bude lepší.

 

"tp"

 

Diskusní téma: Marnost v Dolním Rychnově!!! - SK Dolní Rychnov B : SKF Kraslice - 2:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek