Lokomotiva K. Vary - SKF Kraslice “A” 4 : 3 (1 : 3)

Hodnocení trenéra :
    Ne špatný výkon, ale hrubé individuální chyby spojené s nekoncentrovaností v úvodech obou poločasů rozhodly o tom, že z Varů jedeme s prázdnou. Již ve 4. min. jsme po dvou chybách inkasovali laciný gól. Poté jsme však byli lepším týmem a 3 brankami jsme zápas otočili. 2 x se trefil Tomáš Salva a jednou Jára Lavrenčík.

    I přes naše přestávkové upozornění na úvod 2. půle jsme hned na začátku nechali již téměř vykolejenou Lokomotivu snížit a tím jsme ji posadili zpátky na trať. Od této chvíle byla lepší a zaslouženě také ca v 65´min. vyrovnala. Domácí pak ve snaze rychle otočit zápas zapomínali na zadní vrátka a nám se naskytla řada šancí na brejkové situace, které jsme však jednu po druhé doslova "zazdili". Když už jsme věřili, že si odvezeme alespoň bod za nerozhodný výsledek, přišla opět chyba v obraně a domácí se tak lacině dostali ke 3 bodů.

    V sobotu nás čeká deby zápas s Rotavou, začátek je v 14,30 hod.

Sestava SKF Kraslice :
Kemr, Dočkal, Rozsíval O., Kričfaluši, Müller, Salay (82 ´Schwarz), Rozsíval J., Lomoz, Procházka, Salva (70´Kurtin),Lavrenčík
Branky : Salva - 2x, Lavrenčík
Trenéři : Schwarz W., Maleček J.
Vedoucí týmu : Pokorný M.

Diskusní téma: Lokomotiva K. Vary - SKF Kraslice “A” 4 : 3 (1 : 3)

Prochy

S tvým názorem Ludku nesouhlasím. Ve Varech sice nehrál úplně nejlíp, ale jinak už za Kraslice odehrál celou řadu dobrých zápasů a týmu hodně pomohl.Také zatím nevidím v našem současném klubu hráče, který má lepší tréninkovou morálku a je takovým příkladem pro ostatní hráče.

Komentář

Dobrý den,

Jsem z Kraslic, ale již několik let bydlím ve Varech. Vždy jsem byl fanoušek kraslického fotbalu a tak, když někde poblíž Kraslice hrají, jedu se podívat.
Tento zápas mě však absolutně dostal. Nechápu jak moje rodné město může reprezentovat někdo jako pan "Prochy" Procházka. Jeho výkonnost neodpovídá zbytku týmu, je slabý ve všech ohledech.
Žádám nějaké vysvětlení, jelikož angažování takovéhoto hráče je pro krajně nepřípustné.

S pozdravem Luděk

Přidat nový příspěvek