Krásné podzimní počasí a domácí prostředí = výhry našich týmů

SK Kraslice-fotbal „A“ : TJ Sokol Citice 4:2 (3:1) 26.10.2019

Kdo dorazil na zápas se čtvrtým celkem tabulky o pár minut později, musel litovat. Hosté se totiž prosadili hned z první útočné akce. Průnikovou přihrávku za naší obranu sice výborně přečetl obránce Seidl, avšak pak zazmatkoval a v podstatě předložil míč Dědičovi, který s přehledem prostřelil Svobodu – 0:1. Ovšem hned vzápětí po rozehrání jsme se dostali do pokutového území hostí, balon se dostal k Lomozovi, který uklidil merunu k tyči – 1:1. Ze zápasu teprve uběhly 3 minuty. V 15 minutě pak krásným centrem našem Seidl hlavu Dočkala, který zblízka poslal náš tým do vedení – 2:1. První poločas byl z naší strany vydařený a skóre jsme navýšili v 37 minutě. Hudák rozehrál nakrátko na Studeníka, jeho střela byla sražena obráncem, aby se nakonec balon dostal k Sedláčkovi, který ze strany o tyč dostal balon do sítě – 3:1.

Druhá půle už se nám tolik nepovedla. Již po pěti minutách udělal hrubku stoper Studeník, jeho kličku přečetl Bufka a situaci 2 na nikoho nekompromisně zakončil střelou pod víko – 3:2. Od té doby se náš tým spíše bránil a strachoval se o výsledek. Velké šance si však hosté nevytvořili. Uklidnění našim řadám dal až v 88 minutě Dočkal, který krásně poslal přímý volný kop přes zeď do brány – 4:2. Takto i zápas skončil a jsme rádi, že jsme odčinili zápas v Pile. V příštím kole zajíždíme na půdu nevyzpytatelné Skalné. Zápas se hraje v neděli 3.11. od 14:00.

Sestava: Seidl (46´Hruška), Studeník, Hudák, Palocsányi – Müller, Kurtin ©, Šrámek, Sedláček (83´Salva) – Dočkal (89´Hanzlík), Lomoz


 

Již v pátek se na domácím hřišti představili mladší žáci. Po velmi dobrém výkonu brali v této soutěži poprvé 3 body za výhru nad Horním Slavkovem v poměru 6:3. Branky dávali Strejček 2, Kuděj 2, Míka a Štork.

V sobotu se pochlapili i starší žáci. Vyšlápli si na druhou Teplou a porazili ji v poměru 4:1. Branky: Ferenc 3, Plánka

V neděli vše završili přípravky. Mladší přípravka po nejlepším výkonu na podzim porazila Královské Poříčí 14:8. Branky: Prýmek 2, Malý 3, Panuška 3, Adelt 4, Harant a vlastní. Poté starší přípravka předvedla i v oslabené sestavě a s výmopocí 3 kluků z mladší přípravky velmi dobrý výkon proti Habartovu a porazila jej 13:2. Branky dávali: Krajník 5, Polena, Ferenc 4, Klepáček, Sofilkanič, Adelt.


 

Béčko mužů zajíždělo na půdu lídra z Křižovatky. Nakonec prohrálo až gólem z 85 minuty v poměru 2:1. Branku našeho celku dával Böhm. V dalším utkání se představí na svém domácím hřišti na Rotavě v sobotu 2.11. od 10:30 proti Třem Sekerám.


 

tp“