Kraslice znovu nezaváhaly, ale problémy byly!

SK Kraslice-fotbal : Baník Krásno - 4:2 (2:0)
 
V sobotním odpoledni se v kraslické aréně u Svatavy představil tým z Krásna. Podle postavení celků v tabulce, to měla být jednoznačná záležitost domácích, ale opak byl pravdou. Domácí se na vítězství tvrdě nadřeli. Nebudu zde hovořit o sestavě Krásna, která byla hodně odlišná (podstatně lepší) od té podzimní...
 
Od počátku bylo patrné, že to tentokrát domácí budou mít těžké, protože se jim nedařilo (tak jako vždy v domácím prostředí) zatlačit svého soupeře. Naopak hosté kolmými přihrávkami za obranu dělali domácím problémy. Naštěstí po zhruba 15ti minutách vysunul kolmicí Procházka Salaye, který zboku obstřelil vyběhnuvšího brankáře a i když se balon jen tak tak došoural za čáru, zajistil Kraslicím vedení 1:0. Hosty tento gól nijak nesrazil k zemi, ba naopak. Ještě zvýšili aktivitu a na můj vkus až příliš často a lehce se dostávali před domácí branku. Největší šanci měli když domácí brankář Hofman fauloval hostujícího útočníka v pokutovém území, ale exekutor penalty branku přestřelil. To bylo významné varování pro domácí, kteří poté trochu zvýšili obrátky a začali přicházet nějaké šance. Gól na hlavě měl po rohovém kopu Svoboda, ale brankář stačil lehce změnit směr letící meruny a domácí kapitán balon netrefil. Přibližně ve 30´minutě domácí dostali balon do "vápna" hostí, kde se odehrála typická trma vrma až se balon dostal k volnému Salayovi, který ne příliš povedenou střelou dostal míč podruhé za čáru - 2:0. S tímto rozdílem se šlo do kabin.
 
Druhá půle začala náporem domácích, kteří v této fázi hry byli jednoznačně lepší a dostávali se do brankových příležitostí. Své dvě velké šance neproměnil Zlatan Šimanovič a Svobodovi nebyl gól uznán pro faul na brankáře. Domácí byli za aktivitu odměněni v 62´minutě, když po výborném napadání hostující rozehrávky vybojoval míč Schwarz, od kterého se dostal k volnému Procházkovi, který se sám před brankářem nemýlil - 3:0. O několik minut bylo ještě lépe, když Salay vysunul Procházku, který předložil balon Studeníkovi, pro kterého nebyl problém posunou míč do zcela odkryté branky - 4:0. Kdo si myslel, že už tento zápas domácí v pohodě dotáhnout do konce, ten se hrubě mýlil. Vedení jakoby hráče trochu ukolébalo a hosté toho využili ke snížení dvěma rychlými po sobě jdoucími brankami - 4:2. Mnozí diváci začínali z toho pomalu šedivět. Dokonce i Lojzovi (našemu nejvěrnějšímu fanouškovi, který je přítomen i na všech trénincích) začínali hrůzou stát zbylé vlasy na hlavě. Naštěstí si po 90ti minutách mohli všichni oddychnout a domácí tímto vítězstvím stále drží 6 bodů náskok před druhým Chodovem "B" a ještě mají zápas s Novým Sedlem "B" k dobru.
 
Branky: Salay 2, Procházka, Studeník
 
Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Svoboda - Schwarz T., Müller, Studeník, Doboš (88´Schwarz W.) - Salay, Procházka, Šimanovič
 
V následujícím kole zajíždíme na horkou půdu do Chodova, kde se v sobotu 25.4.2015 od 15:00 utkáme s místním "béčkem" o pomyslných 6 bodů.
 
 
V předzápase dospělích hráli své utkání starší žáci, kteří bohužel podlehli Královskému Poříčí vysoko 0:9 (0:6).
 
 
"tp"

  

Diskusní téma: Kraslice znovu nezaváhaly, ale problémy byly!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek