Kraslice poprvé v této sezoně prohrály!

TJ Spartak Chodov "B" : SK Kraslice-fotbal - 4:3 (2:1)

Nepíše se to lehce, ale jednou to asi přijít muselo. Faktem je, že domácí proti prvnímu celku tabulky své mužstvo posílili o pár hráčů A-mužstva, ale na to se nemůžeme ani nechceme vymlouvat. Prostě se nám ten zápas nevydařil a bohužel jsme neodvedli nejlepší výkon, který umíme.

Ale od začátku. Kraslice nastoupily proti domácím s trochu jinou taktikou než obvykle. Nevyrukovaly na domácí útočnou hrou, ale čekaly na své polovině a vyrážely do nebezpečných brejků. Zpočátku to neslo své ovoce. Domácí sice drželi balon, ale hosté byli nebezpečnější. Branku mohl vstřelit po jednom z brejků Salay, ale zblízka netrefil. V 1O´ šli krasličtí do vedení, když Schwarz vysunul Salaye, který předložil balon Dobošovi a ten se zblízka nemýlil - 0:1. Nadále byli hosté nebezpečnější a jen kdyby jim v útočné fázi nechyběla přesnost, mohli své vedení navýšit. Pravděpodobně jeden ze zlomů prvního poločasu byla neodpísknutá tzv. "malá domů" domácích, což kraslické evidentně rozhodilo. Od této chvíle začali být nebezpeční i domácí. Nájezd útočníka, který šel sám na Hofmana, ještě kraslický brankář zneškodnil, ale o několik minut později domácí nacentrovali do vápna, Hofman šel do souboje s útočníkem, který ho dle mého mínění jednoznačně fauloval, ale rozhodčí nechal běžet hru dál a domácí odražený balon uklidili do sítě - 1:1. To  s kraslickými otřáslo ještě více a o několik minut později dostali další gól, když kousek za vápnem domácí záložník napřáhl a tvrdou střelou k tyči poslal domácí do vedení - 2:1.  

Do druhé půle nastoupili krasličtí s odhodláním s výsledkem něco provést, ale zpočátku se jim to nedařilo - domácí dobře kouskovali kraslickou rozehrávku. Bohužel dokázali i navýšit skóre, když přetažený centr k překvapení všech zapadl u zadní tyče do kraslické brány - 3:1. Hosté se však nevzdávali a zvýšenou aktivitou dostávali domácí pod tlak, kteří ale naopak vyráželi do velmi nebezpečných protiútoků. Snížení se krasličtí dočkali, když Studeník prodlužoval centr Procházky a domácí si míč srazili do sítě - 3:2. V tu chvíli Kraslice věřily v obrat a přišly i další šance. Tu největší měl Doboš, ale sám před brankářem si špatně míč zpracoval. Bohužel se skóre měnilo na druhé straně. Hofman nesmyslně vyběhl daleko od své branky, když chtěl pomoci Rozsívalovi v souboji, byl tam pozdě a bez důrazu, domácí útočník se zmocnil balonu a ze 30ti metrů trefil zcela odkrytou bránu - 4:2. Kraslice se však nezlomily a o chvíli později opět snížily, když Procházka vysunul do křídla Šimana, který předložil míč Salayovi a ten se zblízka nemýlil - 4:3. Naděje na srovnání přišla zhruba 10 minut před koncem, když byl za řeči proti rozhodčímu vyloučen domácí Macák. Hosté vrhli všechno do útoku a ještě si vytvořili nějaké šance. Bohužel své dvě nedokázal proměnit veterán Müller, který střílel kousek za vápnem z velmi nadějné pozice a další šance zůstaly také nevyužity. Na úplném konci to už byla v podání Kraslic spíše křeč a tak se stalo, že leader tabulky poprvé v této sezoně prohrál v základní hrací době. Nevěšme však hlavy, náskok na čele tabulky stále máme (i když menší) a jsou před námi další zápasy. 

Branky Kraslic: Salay, Studeník, Doboš

Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Svoboda - Schwarz, Müller, Studeník, Doboš - Salay, Procházka, Šiman

V sobotu hráli v Chodově i starší žáci, kteří prohráli 6:1.

V dalším zápase se utkají dospělí v sobotu 2.5.2015 od 17:00 na svém hřišti s Dolním Rychnovem "B". V předzápase se od 14:30 představí starší žáci proti Kynšperku. V sobotu se představí i starší přípravka, na hřišti v Lomnici, kde se utká od 10:00 s místní Lomnicí a také s Kr. Poříčím.

"tp"

Diskusní téma: Kraslice poprvé v této sezoně prohrály!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek