Již třetí jarní remíza!

SK Kraslice-fotbal : TJ Hranice –  3:3 (1:2) PK 6:5         30.4.2019

Za nevlídného počasí jsme přivítali celek z nižších pater tabulky z Hranic. Úvod zápasu se nám však hrubě nevydařil. Již ve třetí minutě to po zákroku Seidla zavánělo penaltou, píšťalka rozhodčího však naštěstí zůstala tichá. O pět minut později se hosté již radovali, když naší chybu potrestal Horák. V 15 minutě po přečíslení naší obrany nejprve Svoboda vychytal útočníka v jasné šanci, avšak následně zatáhl za ruční brzdu a fauloval v pokutovém území. Dorotovič penaltu s přehledem proměnil – 0:2. Snížit mohl po samostatném úniku T.Dočkal, avšak Smejkala neprostřelil. Snížení přišlo po půlhodině hry, kdy rohový kop Müllera našel na zadní tyči hlavu Studeníka a ten se nemýlil – 1:2. Ke konci poločasu dali hosté ještě jednu branku, která však pro těsné postavení mimo hru neplatila.

Do druhé půle jsme šli s odhodláním zápas otočit, avšak plán se začal bortit v 57 minutě, kdy měli hosté na straně až příliš času k centru a volný Dorotovič hlavou zblízka prostřelil Svobodu – 1:3. Naštěstí náš tým druhou půli makal a bojoval a snížení přišlo v 67 minutě, kdy přímý volný kop střelou k tyči proměnil T.Dočkal – 2:3. Do konce utkání jsme byli lepším týmem, který se hnal za vyrovnáním, avšak do šancí jsme se příliš nedostávali. Až v 89 minutě vysunul Hudák T.Dočkala a ten ze strany uklidil míč k tyči – 3:3. Takto i zápas skončil. Následovali tak penalty. V prvních pěti sériích všichni proměnili, až v šesté Svoboda penaltu chytil a bonusový bod tak získal náš tým.

Sestava: Svoboda – Seidl, Studeník, Procházka, Palocsányi – Hruška (46´Daniš), Šrámek, Lomoz, Sedláček – Dočkal ©, Müller (72´Hudák)

K příštímu utkání zajíždíme v neděli 5.5.2019 na půdu druhého Dolního Žandova. Zápas začíná ve 14:00.

Výsledky mládeže: starší žáci porazili Dolní Rychnov 2:1, starší přípravka vyhrála nad Krajkovou vysoko 18:3 a mladší přípravka též nad Krajkovou 5:3.

„tp“