JE TO TAM! KRASLICE ZÍSKALY POTŘEBNÉ 2 BODY A JIŽ NEMŮŽOU BÝT PŘEDSTIŽENY.

Po minulém kole bylo jasné, že Kraslice potřebují v derby s Jindřichovicemi, aby měly jistotu prvního místa.

 

Úvod zápasu patřil Kraslicím, které zatlačily svého soupeře před jeho bránu. Prvotní šance ještě neproměnily, ale ve 12´napřáhl za velkým vápnem Salay a střelou na zadní tyč otevřel skóre. Poté Kraslice jako již tradičně trochu polevily a soupeř se začal osmělovat. Vytvořil si i dvě velké příležitosti na vyrovnání, ale ty neproměnil, jednou skvěle zasáhl Hofman, podruhé ho zachránilo břevno. Poté domácí opět přidali na tempu a navýšili i skóre, když Salayovu střelu brankář pouze vyrazil k mladému P.Müllerovi, který dorážkou vstřelil svůj první gól v týmu dospělých (28´). Tímto gólem se domácí uklidnili a drželi pevně otěže zápasu. Bohužel pro domácí chvíli před poločasem vykopl hostující brankář dlouhý míč na útočníka, který vyhrál souboj s Gruntem a z úhlu prostřelil Hofmana v bráně (41´).

Druhý poločas začal podobně jako první, domácí měli více ze hry a Jindřichovice podnikali nebezpečné protiútoky. V 55´po akci Müllera st., který byl sražen ve vápně, měli domácí obrovskou šanci na navýšení skóre, ale Salay ze značky pokutového kopu přestřelil. Naopak v 63´ se podařilo hostům vyrovnat, když se odražený balon dostal k Surovému, který pěknou střelou na zadní tyč překonal Hofmana. Poté se hosté ještě více zatáhli před svoji branku a pouze nakopávali na 2 nebezpečné útočníky. Domácí sice drželi míč, ale ne a ne se dostat na dostřel branky. Kraslice chtěly vyhrát a začaly více riskovat, což se jim vymstilo, když opět jeden dlouhý balon směřoval na Surového, Rozsívalovi se nepodařilo balon zastavit a Surový šel od půlky sám na Hofmana, kterého zkušeně prostřelil (82´). Domácí pak vrhli všechny síly do útoku a nakonec se jim podařilo vyrovnat, když se po centru krásně z první trefil Salay (88´).

 

Utkání tak dospělo k penaltovému rozstřelu, které nakonec Kraslice vyhráli 4:3. Jindřichovice 2x trefily břevno a za Kraslice nedal opět Salay. Úspěšnými exekutory Kraslic byli Müller P.st., Procházka, Bolen a Schwarz.

 

V tomto utkání nás dostihla asi tíha okamžiku a náš výkon nebyl vůbec dobrý (asi jeden z nejhorších v sezoně). Nicméně jsme získali tak potřebné 2 body a můžeme slavit vítězství v soutěži a těšit se z postupu do 1.B třídy.

 

Branky: Salay 2, Müller P.ml.

Sestava Kraslic: Hofman – Rozsíval, Bolen, Grunt – Studeník – Müller P.ml. (75´Müller M.), Procházka, Müller P.st., Schwarz – Diffo (60´Doboš), Salay 

 

"tp"

Diskusní téma: JE TO TAM! KRASLICE ZÍSKALY POTŘEBNÉ 2 BODY A JIŽ NEMŮŽOU BÝT PŘEDSTIŽENY.

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek