Hodně vydřené body!

SK Kraslice-fotbal „A“ : FK Ostrov „B“ 3:2 (1:1) 12.10.2019

V dalším kole jsme přivítali na svém hřišti třetí celek tabulky béčko Ostrova. Od začátku byli o něco lepším týmem hosté, kteří byli běhavější a jistější na balonu. Naše mužstvo se jen horko těžko dostávalo před soupeřovu branku. Do první velké šance se tak dostali hosté, ale samostatný nájezd Svoboda včasným výběhem zlikvidoval. Ve 27 minutě ne příliš vydařený odkop Svobody vrátili hosté do naší šestnáctky, kde velikou šanci hostí likvidoval Procházka jen za cenu faulu. Pokutový kop s přehledem proměnil Váňa – 0:1. Naštěstí prakticky vzápětí strhl Kurtin na sebe pohybem 2 obránce, vytvořil tím prostor pro Dočkala, který krásnou střelou vyrovnal – 1:1.

Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší a hosty jsme začali přehrávat. Na začátku tohoto dějství jsme měli několik dobrých příležitostí, ale žádná se neujala. Naopak hosté po ojedinělém útoku a následné shrumáži v naší šestnáctce rozvlnili síť za Svobodou podruhé – 1:2. V 71 minutě přišel důležitý moment zápasu. Nejprve selhal ve stoprocentní šanci Dočkal, aby si odražený balon nešťastně sklepl hostující Vrba rukou a následoval tak pokutový kop. Dočkal ho též s přehledem proměnil a bylo vyrovnáno – 2:2. V 78 minutě Hudák místo centru do vápna soupeře zvolil rozehru na krátko na Studeníka. Ten zpoza šestnáctky napřáhl a jeho utajená střela zapadla přesně do dolního rohu Josífkovi branky – 3:2. V konci zápasu měli hosté ještě jednu šanci, neproměnili a my výsledek ubojovali,

Zápas to byl velmi náročný, nejen že k nám přijelo výborné mužstvo, které bylo velmi běhavé a silné na balonu, ale zároveň po několikadenních deštích byl terén velmi podmáčený. O to víc si této výhry ceníme. Tentokráte jsme tři body získali především díky bojovnosti, ale i to je důležité.

Sestava: Svoboda – Procházka, Hudák, Studeník, Palocsányi (68´Hanzlík) – Müller, Kurtin, Šrámek, Lomoz – Salva (46´Větrovec), Dočkal ©

Příští utkání hrajeme v neděli 20.10. od 15:30 na půdě poslední Pily, kde bývá velmi špatné hřiště.


 

Naše béčko vyhrálo po dobrém výkonu 5:2 v Hrozňatově. Branky dávali Žovinec, Kabelka, Böhm, Boreš a Lukáš Větrovec. Příští týden se představí v sobotu od 10:30 v Krajkové. Je to změna, původně se mělo hrát na domácím hřišti na Rotavě, avšak kvůli hasičským závodům se zápas odehraje v Krajkové.


 

Starší žáci po velmi dobrém výkonu podlehli doma s druhou Teplou až po penaltovém rozstřelu 1:2, když branku našeho týmu dával Hubert Farkaš.

Mladší žáci již v pátek podlehli silnému Chodovu 1:4. V poločase kluci vedli 1:0 brankou Krajníka, ale hosté ve druhém poločase zápas 4 brankami otočili.

Starší přípravka ve vyrovnaném utkání přehrála Citice 5:2. Branky dávali Ferenc 2, Kesner 2 a Krajník.

Mladší přípravka naopak s Citicemi prohrála 5:10. O branky se postarali Prýmek 2, Adelt, Hlavatý a Vostrý.


 

tp“