FK SMB Bochov : SK Kraslice-fotbal – 6:2 (3:0)

FK SMB Bochov : SK Kraslice-fotbal – 6:2 (3:0)   12.11.2017

Poslední zápas podzimu, který byl odložen kvůli vichřici, jsme odehráli na půdě Bochova. Sice tentokrát nefoukalo, ale počasí si pro nás přichystalo jiné představení.

Na velmi těžkém terénu, v zimě a za stálého sněžení se v podstatě nemohl hrát fotbal. Byl to jen boj o přežití. Podmínky byly pro oba týmy stejné, avšak lépe se s nimi vypořádali domácí.

Mohlo to ale dopadnout jinak, a to kdyby hned v první minutě proměnil samostatný nájezd Müller, bohužel svou šanci nevyužil. Následně měl ještě jednu šanci, ale z první branky se radovali domácí, když hladce přehráli naší obranu – 1:0. Po půl hodině jsme prohrávali už o dvě branky, když penaltu za faul L.Procházky proměnil Brabenec. A když tzv. malou domů poslal Šalda domácího útočníka Marka do samostatného úniku, prohrávali jsme v půlce 3:0. Sice jsme měli také nějaké šance, ale neprosadili jsme se.

Ve druhé půli už byl zápas dle mého názoru neregulérní, na balon se nabaloval sníh a hřiště bylo spíš kluziště než travnatá plocha. Nicméně vstup se nám povedl. Müller nadvakrát překonal domácího brankáře – 3:1. A když v šedesáté minutě snížil Dočkal střelou z vápna na 3:2, vypadalo to, že ještě body nejsou ztracené. Bohužel v podstatě vzápětí jsme dostali lacinou branku a bylo po nadějích. Do konce zápasu náš zlomený tým obdržel ještě další 2 branky a tak jsme si odvezli vysokou zmrzlou prohru.

Sestava: Svoboda – Procházka L., Procházka T. ©, Lomoz, Šalda – Seidl, Berdych, Dočkal, Palocsányi – Grunt (79’ Štěpánek), Müller