FK Jindřichovice : SK Kraslice - fotbal - 1:6 (1:3)

V předposledním kole podzimní části soutěže sehráli krasličtí muži derby s Jindřichovicemi na jejich hřišti. Původně mělo chybět z různých důvodů několik hráčů základní sestavy, ale nakonec jsme se sešli téměř v kompletní sestavě.

Úvod zápasu byl trochu opatrný, ale po pár minutách se již začalo na hřišti něco dít. První dvě šance Kraslic měl Doboš, ale před brankou měl problém s drnovatým hřištěm a chyběl mu dostatečný důraz. Kraslice musely hrát tzv. do plných, jelikož domácí od začátku zalezli na svojí polovinu, čekali co Kraslice vymyslí a hrozili pouze z dlouhých nakopávaných balonů. Po jednom takovém se bohužel v 15té minutě prosadil Surový a domácí šli do vedení - 1:0. Naštěstí netrvalo dlouho, protože po chvíli převzal ve vápně zády k bráně Müller přihrávku od Svobody, krásně se obtočil okolo obránce a střelou na zadní tyč nedal brankáři šanci - 1:1. Po pár minutách bylo ještě veseleji, když velmi aktivní Müller našel na vápně přihrávkou Studeníka, ten si výborně zpracoval a přízemní střelou k tyči rozvlnil síť podruhé - 1:2. Během první půle krom zmíněného gólu domácí prakticky neohrozili Langera v brance Kraslic, naopak Sallay kličkou brankáři po rychlém útoku přidal třetí gól Kraslic - 1:3.

Ve druhém poločasu pokračovala převaha Kraslic a postupně se skóre navyšovalo. Na 4:1 zvýšil Sallay, který do prázdné branky uklidil míč po akci střídajícího Grunta. O pátou branku se opět zasloužil Sallay, když mu opět spoluhráči připravili lehkou pozici a z malého vápna se nemýlil, i když se balon sotva dokutálel za čáru. Tímto završil svůj hattrick. Na konečných 6:1 upravil Müller, když nejprve brankář domácích kryl střelu Sallaye i následnou dorážku Svobody, balon se odrazil k Procházkovi, který našel na vápně naběhnutého Müllera, jenž zkušeně poslal míč placírkou k tyči. Domácí mohli v závěru upravit výsledek, ale Hudákova branka nebyla pro ofsajd uznána.

Od kraslických to byl odmakaný poctivý výkon, za což si zasloužili pochvalu od trenéra.

Branky: Sallay 3, Müller 2, Studeník

Sestava: Langer - Rozsíval, Bolen, Šiman (70" Račko) - Schwarz (46" Grunt), Müller, Procházka, Svoboda - Doboš (60" Palocsányi), Studeník, Sallay.

V posledním kole podzimní části soutěže přivítáme na svém hřišti v sobotu 8.11.2014 od 14:00 třetí tým tabulky Staré Sedlo. Přijďte nás podpořit.

"tp"