Důležité 3 body z venku!

TJ Lomnice „B“ : SK Kraslice-fotbal – 0:1 (0:1)                   21.4.2019

Od začátku se hrál vyrovnaný zápas s náznaky příležitostí na obou stranách, ovšem bez gólového efektu. Postupně jsme ale iniciativu začali přebírat a dostávali jsme se do velmi nadějných akcí. Ve 20 minutě centr Seidla promáchl domácí obránce a náš nejlepší střelec T.Dočkal se zblízka nemýlil když napálil míč pod břevno – 1:0. Nadále jsme domácí přehrávali a přišly další šance. Ovšem Sedláček i Šiman přestřelili a Dočkala zastavil zdvihnutý praporek pomezního. Spoustě akcí chyběla jen lepší finální přihrávka a rozdíl mohl být vyšší. Domácí hrozili jen sporadicky z rychlých brejků a tak poločas skončil pouze jednogólovým rozdílem.

Začátek druhého poločasu byl z našeho pohledu ještě jakžtakž v pořádku, ovšem od 55 minuty, kdy byl vyloučen domácí brankář za urážky rozhodčího, se obraz hry změnil. Místo toho, abychom domácí zatlačili a přidali pojistku, jsme začali hrát pasivně s tím, že už to nějak dokopeme. To se nám nakonec mohlo i vymstít, jelikož občas domácím chyběl jen kousek k překonání naší obrany. Pravdou ovšem také je, že jsme i ve druhé půli nevyužili několik dalších jasných možností. Postupně se chytali za hlavu Hruška, Dočkal, Sedláček i střídající Daniš. Naštěstí však domácí branku nevstřelili a tak jsme sice hubeně, ale přeci jen zvítězili.

V příštím utkání přivítáme na našem hřišti dvanáctý celek tabulky z Hranic. Hraje se v neděli 28.4.2019 od 14:00.

Ještě výsledky naší mládeže. Starší žáci podlehli ve Staré Vodě 2:1 až brankou v úplném závěru. Starší přípravka vyhrála v Citicích až na penalty 7:6 a mladší přípravka prohrála v Lomnici 10:9.

„tp“