Důležité 3 body se Svatavou

Před zápasem měli domácí problém se sestavou, když se v minulém zápase zranili další 2 hráči. Naštěstí přijel z Brna Kuba Ibrašimovič a nastoupit musel i Jarda Grunt, který donedávna marodil se zraněným kolenem a stihl zatím pouze dva tréninky.

Úvod zápasu vyzněl lépe pro hosty, kteří byli aktivnější a důraznější v osobních soubojích. Postupně se hra vyrovnala a Kraslice převzaly taktovku nad zápasem. První gól dal ve 20 té min. po krásném pasu Müllera za obranu Lomoz. Druhou branku dal tentýž hráč hlavou po centru Procházky (41.min.). Svatava zápas nezabalila a začátek druhého poločasu patřil jí, když kraslické zatlačila a podařilo se ji vyrovnat. Nejprve po rychlé akci v 55 min a následně po rohu a chybě domácí obrany (60 min.). Domácí poté opět přidali a podařilo se jim vstřelit gól, když se v 72.min trefil z přímého volného kopu Salay. Konec zápasu si krasličtí již pohlídali a tak zvítězili 3:2. Jsou to velmi důležité a odbojované 3 body.

Sestava: Hofman - Rozsíval, Bolen, Šiman - Schwarz, Müller, Procházka, Lomoz - Salay, Studeník, Grunt

Příští týden hrajeme hned 2 zápasy. V pátek od 18:00 dohráváme odložené utkání s Novém Sedle a v neděli hrajeme od 15:00 v Březové s místním céčkem.

"tp"